; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image

Relația dintre Olivia Wilde și Harry Styles devine serioasă

08 February 2021

Povestea de iubire dintre Olivia Wilde și Harry Styles este pe drumul cel bun!  După despărțirea de actorul Jason Sudeikis, cu care a fost logodită timp de 7 ani și alături de care are 2 copii, actrița Olivia Wilde și-a găsit fericirea în brațele tânărului Harry Styles.

 

Relația celor doi „pare foarte serioasă' și „își petrec tot timpul împreună' în timp ce continuă să filmeze pentru pelicula în care joacă amândoi „Don’t Worry Darling', în Los Angeles, spune o sursă pentru PEOPLE. Filmul este proiectul regizat de Wilde, în care de asemenea joacă.

„Este foarte fericită cu Harry', a mai spus sursa.

„Olivia și Harry continuă să filmeze în Los Angeles. Filmările au fost greoaie din cauza pandemiei.   Au închis setul de mai multe ori pentru testare și pauze “, spune sursa.” Cu toate acestea, Olivia este uimitoare. Rămâne calmă și foarte concentrată în ciuda tuturor pauzelor. “

 
 
 

Olivia și Harry au fost surprinși ținându-se de mână pentru prima oară la nunta unor prieteni, în luna ianuarie. O sursă a confirmat pentru People la acea vreme că cei doi „se întâlnesc de câteva săptămâni'.

 

Surse au mai spus anterior că Wilde a legat o strânsă prietenie cu Styles în toamna trecută, când au început să lucreze la Don’t Worry Darling. În timp ce își petreceau timpul împreună și off-set, prietenia lor „a devenit rapid o poveste romantică', a spus un apropiat, care a adăugat: „Chimia lor a fost evidentă'.

Cu toate acestea, în ciuda romantismului dintre ei, Wilde și Styles continuă să mențină o relație „foarte profesională' la locul de muncă. 

„Olivia și Harry au creat acest mediu plin de iubire și cald', a spus insiderul. “Toată lumea a iubit să lucreze cu ei. Ea își ia munca foarte în serios”

 

O sursă apropiată de Olivia Wilde a declarat anterior celor de la PEOPLE că actrița și Sudeikis s-au despărțit în prima parte a lui 2020, dar o sursă apropiată de Sudeikis contestă această cronologie, insistând că cei doi erau încă un cuplu toamna trecută. Olivia are alături de Jason Sudekis doi copii Otis, 6 ani, și Daisy, 4 ani.

 
Pictograma Verificată de Comunitate
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare