; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan markle prince harry 4

Relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry este „mai puternică”

11 June 2020

După ce au renunțat la îndatoririle regale pentru a duce o viață liniștită, presa britanică a speculat că relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry nu este atât de bună. Contrar zvonurilor, publicația ET a dezvăluit că cei doi sunt mai puternici ca niciodată.

„Este un pic ironic, deoarece unul dintre lucrurile care o făceau pe Meghan să fie nemulțumită în ceea ce privește viața în U.K. a fost că s-a simțit izolată și i-au lipsit prietenii. Acum că s-a întors în SUA, lucru pe care și l-a dorit, nu își poate vedea prietenii din cauza pandemiei', a povestit o sursă pentru publicația menționată.

Înainte de a se muta în Los Angeles, Meghan și Harry au locuit pentru scurt timp în Canada, pe insula Vancouver, timp de câteva luni înainte de pandemia coronavirusului și carantină. Sursa spune că una dintre cele mai fericite perioade ale lor a fost când au ajuns prima dată în Canada și nimeni nu știa că sunt acolo. Cei doi puteau petrece timp cu prietenii, să facă drumeții și să se joace afară cu fiul lor de 1 an, Archie.

Sursa a adaugat că perechea încearcă să profite la maxim de libertate, în ciuda faptului că sunt izolați de familie și prieteni.

„Relația lor este mai puternică ca niciodată', spune sursa, care a spus că lipsa distragerilor și a angajamentelor a fost o binecuvântare pentru familia lor.

Mai mult, cei doi își folosesc util timpul liber și se gândesc la viitoarele proiecte în care se vor implica.

Se pare că Meghan tinde să se gândească excesiv la toți pașii pe care îi vor face după carantină, din cauza stresului la care a fost supusă de presa britanică și paparazzi.  Cei doi sunt în prezent în mijlocul unei bătălii în instanță cu tabloidele britanice.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare