; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

26970442 0 image a 5_1586375389864

Relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie „se îmbunătățește”. Ce se întâmplă cu cei doi

28 May 2020

După un divorț complicat, cu acuzații și negocieri dure, relațiile dintre Brad Pitt (56 de ani) și Angelina Jolie (44 de ani) s-ar fi îmbunătățit semnificativ în ultima vreme, anunță Daily Mail.

Relația dintre cei doi s-a „îmbunătățit' de când au ajuns la un acord asupra programului de vizită pentru cei 6 copii pe care îi au împreună.

„Copiii  sunt cei mai importanți pentru Brad. El le spune prietenilor săi că învață atât de multe despre viață de la propriii săi copii ', a spus o sursă pentru Entertainment Tonight.
„El și Angie s-au descurcat mult mai bine de când regulile legate de custodie au fost elaborate. Caută soluții care să le convină amândurora', scriu cei de la Daily Mail despre felul cum își cresc copiii cei doi actori.

Brad, care stă la 10 minute de casa Angelinei, i-ar vedea pe copii la fiecare câteva zile, iar Angelina ar fi impresionată de faptul că el chiar s-a lăsat de băutură după ce s-au despărțit.

„Spre surprinderea multora dintre prietenii apropiați, comunicarea lor s-a îmbunătățit extraordinar de mult și sunt amândoi dedicați creșterii copiilor. Acum copiii petrec timp cu ambii părinți și sunt fericiți', a mai precizat sursa. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare