Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

86th Annual Academy Awards   People Magazine Arrivals

Relația dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, toxică pentru copii. Actrița era „depresivă” și „geloasă”

3 December 2018

Deși au trecut 2 ani de când cei doi au pus capăt căsniciei, cu doar câteva zile înaintea audierii pentru custodia copiilor, apar noi dezvăluiri despre relația Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt din timpul căsătoriei. 

Ian Halperin, biograful celor doi actori a lansat în anul 2009 cartea „Brangelina: Adevărata poveste a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie'. Pentru a putea scrie această carte, el s-a întâlnit cu mai mulți apropiați ai lui Pitt și Jolie, printre care și fosta bonă a cuplului. Iar aceasta a făcut dezvăluiri tulburătoare despre situația tensionată ce domnea în casa lor.

„Ea (n.r. bona) mi-a descris o Angelina incapabilă să își controleze emoțiile, depresivă din cauza eșecurilor repetate din carieră și foarte geloasă', a scris Halperin în ultimul număr al revistei Public, din 23 noiembrie. „Nu putea suporta ca Brad să câștige mai mulți bani ca ea și de când el a părăsit casa, l-a suspectat de infidelități', a mai povestit biograful pe baza spuselor fostei bone a actorilor.

„Atmosfera eram de toxică pentur copii, care plângeau adesea', a mai precizat Ian Halperin.

Pe 4 decembrie, Brad Pitt și Angelina Jolie se vor înfrunta la tribunal prin intermediul avocaţilor, în vederea obţinerii unui acord definitiv privind împărţirea proprietăţilor şi îngrijirea celor șase copii. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare