; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

86th Annual Academy Awards   People Magazine Arrivals

Relația dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, toxică pentru copii. Actrița era „depresivă” și „geloasă”

03 December 2018

Deși au trecut 2 ani de când cei doi au pus capăt căsniciei, cu doar câteva zile înaintea audierii pentru custodia copiilor, apar noi dezvăluiri despre relația Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt din timpul căsătoriei. 

Ian Halperin, biograful celor doi actori a lansat în anul 2009 cartea „Brangelina: Adevărata poveste a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie'. Pentru a putea scrie această carte, el s-a întâlnit cu mai mulți apropiați ai lui Pitt și Jolie, printre care și fosta bonă a cuplului. Iar aceasta a făcut dezvăluiri tulburătoare despre situația tensionată ce domnea în casa lor.

„Ea (n.r. bona) mi-a descris o Angelina incapabilă să își controleze emoțiile, depresivă din cauza eșecurilor repetate din carieră și foarte geloasă', a scris Halperin în ultimul număr al revistei Public, din 23 noiembrie. „Nu putea suporta ca Brad să câștige mai mulți bani ca ea și de când el a părăsit casa, l-a suspectat de infidelități', a mai povestit biograful pe baza spuselor fostei bone a actorilor.

„Atmosfera eram de toxică pentur copii, care plângeau adesea', a mai precizat Ian Halperin.

Pe 4 decembrie, Brad Pitt și Angelina Jolie se vor înfrunta la tribunal prin intermediul avocaţilor, în vederea obţinerii unui acord definitiv privind împărţirea proprietăţilor şi îngrijirea celor șase copii. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare