Homepage  / Televiziune

Relația dintre Andrei și Cristina, după Insula iubirii 2024. Acum sunt divorțați. „Voiam să văd doar ce voiam eu. M-am răzbunat”

Relația dintre Andrei și Cristina, după Insula iubirii 2024. Acum sunt divorțați. „Voiam să văd doar ce voiam eu. M-am răzbunat”
19

de Roxana Mirea,

Andrei și Cristina au fost puși față în față, în marea finală Insula iubirii, difuzată miercuri, 28 august 2024, la Antena 1. Cei doi și-au spus cuvinte grele, iar atitudinea lui Andrei a deranjat-o profund pe Cristina. Cum era de așteptat, au plecat separat de pe Insulă. Andrei spera să plece cu Diandra, însă aceasta l-a refuzat. Iată ce s-a întâmplat după ce au ajuns cu toții în România și cum este acum relația dintre Andrei și Cristina. 

Cristina și Andrei, față în față în finala Insula iubirii – 28 august 2024 

Momente pline de tensiune și suspans în finala Insula iubirii 2024, sezonul 8, de la Antena 1. Andrei și Cristina au fost puși față în față, după ce el a început o relația cu Diandra, iar ea s-a apropiat foarte mult de Eric. Cei doi soți și-au spus cuvinete grele. Andrei i-a reproșat încă o dată faptul că nu îi oferă iubirea și afecțiunea de care avea el nevoie.  

Poți să spui că nu te simți vinovat, așa cum ai declarat în testimonial, că nu ai remușcări, că îți pare rău foarte puțin de situație și că ai fi murit neîmplinit dacă nu trăiai experiența asta. Tu erai universul meu și te-am pus pe un piedestal și mi-ai călcat sufletul în picioare”, i-a spus Cristina. 

Nu am venit aici să te fac de râs. Nu am venit aici și mi-am bătut joc de cineva sau de tine. Nu ai fost atentă la mine. Ți-a păsat decât de lume. Eu eram ultima persoană, chiar și câinele era mai important decât mine”, a spus Andrei. 

Este perfect. Mai simplu de atât nu puteai să faci. Exact cum mă așteptam să fie. Nu m-a deranjat nimic. Am simțit cam tot timpul lucrul ăsta din partea ei. Acum, a avut și ea ocazia să fie liberă și să fie ea”, a spus Andrei, după ce a văzut imaginile în cvare Cristina se săruta cu Eric.  

La final, cei doi au plecat separat, însă Andrei a avut parte de șocul vieții lui atunci când Diandra i-a spus că nu vrea să plece împreună cu el. Ispita i-a explicat că el este încă însurat și că nu vrea să înceapă o relație pe dărâmături și că după ce își va rezolva situația cu Cristina, vor putea relua ce au început pe Insulă. Andrei nu se aștepta deloc la asta.  

Nu mai înțeleg nimic. Și ce dacă sunt căsătorit? Ăsta este motivul tău? Până acum nu eram căsătorit? Simt că nu înțeleg. Ciudat”, i-a spus Andrei Diandrei.  

Pe de altă parte, Eric și Cristina au plecat împreună de la Insula iubirii.  

Cristina și Andrei, față în față în finala Insula iubirii – 28 august 2024  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Relația dintre Andrei și Cristina, după Insula iubirii 2024

Acum, întreaga situația a luat o întorsătură radicală, iar prezentul arată total diferit de cum au crezut Andrei și Cristina că se vor desfășura lucrurile.  

La două săptămâni de la venirea noastră în țară, eu i-am cerut lui Andrei să părăsească casa în care locuiam împreună. Când a plecat, nici nu am vrut să fiu prezentă. Am căzut de acord că vreau să bag și divorț. Divorțul s-a întâmplat pe 8 aprilie”, a spus Cristina.  

După ce a plecat din casă, Andrei s-a mutat cu chirie. 

Am continuat să vorbim după emisiune pentru că ce am trăit acolo cu Andrei nu a fost o chestie falsă. A fost real. Nu am trăit într-o amnezie. Nu am uitat nicio secundă că el este un bărbat căsătorit. S-au observat anumite reacții de la el încă din emisiune. L-am simțit acaparant”, a declarat Diandra.  

S-a rupt conexiunea aia. Nu era iubire, era ceea ce se crease. A fost ce a trebuit să fie, când a trebuit să fie”, a declarat Andrei despre relația lui cu Diandra.  

Relația dintre Andrei și Cristina, după Insula iubirii 2024 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 19

Cristina a declarat că simțea că relația ei cu Eric este sortită eșecului, că ea are nevoie să se vindece. El a spus că nu o credea atunci când spune că divorțează pentru că nu simțea să facă asta cu adevărat. Ulterior, ea l-a blocat pe Instagram și s-a împăcat cu Andrei. 

Eu nu cred că am greșit. Sunt o persoană diferită. Nu am apreciat ceea ce aveam. Asta am regretat foarte tare. Egoist. Voiam să văd doar ce voiam eu. M-am răzbunat. Eu voiam să fie cum voiam eu. O mare prostie. Bine că am scăpat de mine. Testul ăsta a fost ceea ce trebuia. Eram manipulat eu de mine”, a declarat Andrei.  

Multă lume o să îl critice. Eu încerc să îi înțeleg motivele. Amândoi am greșit. Am și eu demnitatea și orgoliul meu și nu vă pot spune că astăzi mai suntem soț și soție, iar iubirea există între noi, iar conexiunea nu o să se pieardă niciodată”, a spus Cristina.  

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton