; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BeFunky collage

Relația devine din ce în ce mai serioasă! Jennifer Lopez și Ben Affleck, un nou pas important

05 July 2021

Se pare că reîntâlnirea recentă dintre Ben Affleck (48 de ani) și Jennifer Lopez (51 de ani) nu a fost doar o mică flamă oarecare. Cei doi foști logodnici, a căror relație toridă dintre anii 2002 și 2004 a ținut prima pagină a ziarelor, fiind porecliți „Bennifer' de presă, s-au revăzut foarte recent, aducându-și și o parte dintre copii la întâlnire, scrie people.com. 

 

Sâmbătă, la doar o zi după ce și-au dus copiii la studiourile Universal de la Hollywood, cele două vedete au fost văzute plimbându-se în voie prin Hamptons. 

 

Ben Affleck și Jennifer Lopez erau îmbrăcați în ținute bej, lejere și asortate, își țineau brațele unul în jurul celuilalt, iar la un moment dat s-au sărutat. Cei doi îndrăgostiți erau însoțiți de producătoarea lui Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, și de soțul acesteia, Dan Thomas. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by (@jlo.bxgirl)

Foștii logodnici au reînceput să se vadă la destul de scurt timp după ce Ben Affleck s-a despărțit de Ana de Armas, iar Jennifer Lopez de Alex Rodriguez, la începutul acestui an. „Ben pare întotdeauna foarte fericit când este cu Jen”, a declarat recent o sursă pentru People, iar altcineva a spus despre Jennifer Lopez, că „petrece cât mai mult timp posibil cu Ben”.

 

Dacă până acum ei s-au întâlnit doar în doi, acest weekend recent le-a implicat și copiii. Totul are legătură cu faptul că Jennifer intenționează să se mute de la Miami la Los Angeles, unde locuiește Ben Affleck. O sursă apropiată actriței și cântăreței a declarat că Maximilian David Muñiz și Emme Maribel Muñiz, gemenii ei și ai lui Marc Anthony (Muñiz – n.n.), acum în vârstă de treisprezece ani, „sunt gata pentru un nou început la Los Angeles'. 

 

Ben Affleck are trei copii – Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (12 ani) – cu actrița Jennifer Garner, cu care a fost căsătorit din 2005 până în 2018.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare