; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Avatar

Reîncep filmările la franciza „Avatar”

22 May 2020

Jon Landau, producătorul continuărilor celebrului film „Avatar', a anunțat că în ultima săptămână din luna mai reîncep mult-așteptatele filmări, amânate până acum din cauza pandemiei. 

Turnajul trebuia să înceapă în martie în Noua Zeelandă, dar a fost amânat din motivele binecunoscute. Acum, Landau este convins că lucrurile se vor pune cu adevărat în mișcare. El a postat deja pe Instagram o imagine de pe platourile de filmare și a scris alături:

„Suntem gata de filmare și extrem de entuziaști că ne vom întoarce în Noua Zeelandă săptămâna viitoare. Ambarcațiunile Matador și Picador sunt nerăbdătoare să vă povestească mai multe'.  

Recent, și regizorul James Cameron (65 de ani) își exprimase încrederea că filmările din Noua Zeelandă, chiar pentru mai multe dintre continuări simultan (probabil „Avatar 2' și „Avatar 3'), se vor relua curând. El a declarat că, în aceste condiții, premiera filmului „Avatar 2' își va putea respecta programarea din decembrie 2021. 

Cineastul este încrezător și în capacitatea controlării crizei declanșate de coronavirus în Noua Zeelandă. „Partea plină a paharului e că autoritățile din Noua Zeelandă par să controleze eficient criza, nu minimalizând lucrurile, ci urmărind vigilent cazurile de infestare și testând populația'. 

Cameron, creatorul, scenaristul, regizorul și producătorul triplu oscarizatului „Avatar' (2009), spune că în perioada izolării toți cei de la Weta Digital și Lightstorm au continuat să lucreze la partea care se putea executa de la distanță a efectelor speciale, dar că esențialul (adică turnajul propriu-zis de pe platouri) abia acum începe.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare