Homepage  / Televiziune

Regulile importante de la „The Floor”, noul show de la Kanal D. Motivul care i-ar descalifica instant pe concurneți

Regulile importante de la „The Floor”, noul show de la Kanal D. Motivul care i-ar descalifica instant pe concurneți
5

de Roxana Mirea,

Show-ul „The Floor” va avea premiera în curând, la Kanal D, iar prezentatorul emisiunii este Dan Negru. Pentru a putea câștiga marele premiu pus în joc, concurenții trebuie să respecte un set de reguli importante. Iată care este motivul care i-ar descalifica instant. 

Ce nu au voie să facă concurenții de la „The Floor” 

Show-ul „The Floor” va avea premiera pe 14 septembrie, de la ora 21:00 și va fi difuzat în fiecare sâmbătă si duminică, la Kanal D. Prezentat de Dan Negru, acest show promite să capteze atenția întregii familii, oferindu-le tuturor amatorilor de entertainment ocazia de a-și pune spontaneitatea la încercare. 

„The Floor” este și o competiție corectă și intensă. Fiecare dintre cei 49 de concurenți intră pe uriașa podea interactivă cu același obiectiv: să cucerească întreaga arenă și să plece acasă cu marele premiu de 50.000 de lei. Asadar, câștigă, dar pentru asta trebuie sa respecti regulile.

Regulamentul emisiunii prevede clar că dacă un concurent suflă, voluntar sau involuntar, un răspuns în timpul unui duel, poate fi descalificat. De altfel, motiv de descalificare îl reprezintă orice înțelegere, discuții și/sau acțiuni întreprinse între concurenti, înainte sau în timpul emisiunii „The Floor”, cu scopul de a se ajuta între ei pentru a câștiga concursul și a împărți premiul.  

Dan Negru promite o experiență dinamică și extrem de antrenantă pentru toți telespectatorii, în fiecare weekend. 

„Cred în show-urile pe care le înţelege toată familia, de la nepot până la bunic. Aşa e The Floor. Un show uşor de înţeles de toţi ai casei”, spune Dan Negru despre noua sa emisiune. 

The Floor_Kanal D (2) (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Flori, filme, shopping sau actori, printre domeniile accesibile, pe podeaua de la “The Floor”

Actori, flori, filme, fructe, seriale TV, insule, cântăreţi, fotbalişti străini, shopping, acestea sunt doar câteva dintre zecile de domenii ce se vor regăsi în careurile celor 49 de concurenţi, aflaţi la startul fiecarui joc. Un singur concurent va ajunge să domine întreaga podea, la finalul unui joc complet, desfăşurat pe parcursul a patru ediţii. Câştigătorul va intra în posesia premiului de 50.000 de lei.

„The Floor” își propune, potrivit, postului TV, să cucerească prin elementele de competiţie, învăţare şi distracţie și vrea să ducă la un alt nivel ideea de concurs.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton