; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_040814_XFactor 4_0146

Regulamentul „X Factor” se schimbă drastic | Începe etapa dură – bootcampul

18 November 2014

Vinerea aceasta, show-ul „X Factor'dă startul celei mai dure etape a concursului – bootcampul, iar anul acesta, o dată cu noua generaţie de juraţi, în regulamentul concursului au apărut şi modificări.

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_040814_XFactor 4_0146

Seara va debuta cu ultima parte de audiţii, când cei din urmă norocoşi vor încerca să impresioneze juriul şi să meargă mai departe în concurs, urmând ca apoi juraţii să prezinte lista scurtă a concurenţilor.

Peste 5000 de concurenţi s-au înscris anul acesta în concurs, dintre aceştia peste 400 ajungând în faţa juriului. Aproape 150 de persoane au primit viză pentru etapa următoare, urmând ca pe lista scurtă a juraţilor să ajungă maxim 14 concurenţi pentru fiecare categorie a concursului : 14-20 de ani, Peste 20 de ani şi Grupuri.

„Am hotărât să încerc să fiu cât mai imparţială, mai ales că evenimentele încep să prindă culoare în adevăratul sens al cuvântului în Bootcamp, atunci când producătorii emisiunii ne vor atribui fiecăruia dintre noi, echipa pe care o vom antrena. Atunci să vedeţi emoţii şi lacrimi, pentru că anul ăsta Bootcampul e mai dur ca oricând. Măcel' e cuvântul de ordine în această etapă a show-ului', a mărturisit Delia.

Ca o noutate absolută a acestui sezon, bootcampul are anul acesta două etape: Scaunele şi Duelurile. În etapa Scaunelor, concurenţii din fiecare categorie vor interpreta câte o piesă în faţa juriului şi a publicului, acompaniaţi doar de un pian, urmând ca mentorul său să decidă dacă aceştia vor fi sau nu aşezaţi pe unul dintre cele şase scaune albe din fiecare categorie. Aşezarea pe scaun înseamnă salvarea acelui concurent, însă decizia îi va aparţine juratului până la final, acesta având dreptul de a ridica oricând un concurent pentru a-i oferi locul altuia.

În această etapă, doar juratul îndrumător are drept de decizie cu privire la salvarea concurenţilor, colegii săi fiindu-i doar consultanţi. La finalul acestei faze vor exista câte şase concurenţi din fiecare categorie care vor merge în etapa următoare, a Duelurilor.

În această etapă, vor exista câte trei dueluri pentru fiecare categorie, mentorul fiind şi de această dată cel care va lua decizia finală. La finalul acestei etape, vor primi paşaport direct către galele live ale show-ului nouă norocoşi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare