; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania Kanal D

Regulament încălcat de Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la „Survivor România”. Ce au făcut cei doi Faimoși

23 April 2021

În ediția de seara trecută de la „Survivor România' s-a discutat în cadrul Consiliului de urgență și problemele pe care Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă le-au făcut. 

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au încălcat regulamentul „Survivor România' provocând îngrijorare echipelor care au grijă de ei pe parcursul șederii în Republica Dominicană. În cadrul Consiliului cei doi au avut oportunitatea de a explica ce i-a determinat să încalce regulamentul show-ului de la Kanal D. Cu toate că prezentatorul Daniel Pavel anunțase că un concurent va fi eliminat, nu a fost vorba de cei doi, ci de colegul lor Jador

Ce au făcut Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă

Culiță Sterp a dat mari emoții echipei de la „Survivor România'. Faimosul a fost de negăsit timp de 10 ore, iar echipa de producție a emisiunii intrase deja în panică. O armată de oameni s-a mobilizat pentru a-l găsi pe Culiță, mai mult au fost implicați chiar și polițiștii! 

Faimosul de la „Survivor România' a mărturisit joi seară că s-a rătăcit în junglă. Culiță a povestit în detaliu cum s-au petrecut cele întâmplate și a spus că în primă fază căuta un loc liniștit, motiv pentru care s-a îndepărtat de tabăra sa și a plecat în pădure. În momentul în care și-a dorit să se odihnească a realizat că  s-a rătăcit. 

„Am depășit limitele perimetrului, deși nu mi-am dat seama. Am vrut să stau puțin singur, se pare că m-am dus puțin cam departe și când am vrut să vin înapoi, de unde să mai știu drumul?! Am străbătut prin junglă vreo 5, 6 ore. Am intrat în apă să mă spăl și când să ies am văzut insula noastră', a povestit Culiță Sterp.

Sebastian Chitoșcă a călcat strâmb, iar situația sa a fost mult mai gravă decât cea a colegului său, Culiță. Fostul fotbalist a încălcat regulamentul încercând să ia legătura telefonic cu soția sa. Mai exact în timpul recompensei de comunicare.  

„Am încercat să iau legătura cu soția mea. Eu de când sunt cu soția mea, mai mult de două săptămâni pe an, nu ne-am despărțit. M-am trezit în acea dimineață… nu mai aveam stare, nu mai aveam chef să fac nimic! Simțeam că vreau să plec acasă.

Am încercat să fac rost de telefon și am ținut să-i scriu două fraze soției mele să-i spun că o iubesc mult, să-i spun că mi-e foarte dor de ea.

Nu-mi pare rău, pentru că am făcut ce am simțit pentru femeia lângă care o să mor', a spus Sebastian.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare