Modifica setarile cookie
Homepage  / Seriale

Regretul lui Freddie Highmore din perioada în care filma pentru „Doctorul cel bun”. Serialul este în top 10 Netflix

de Roxana Mirea,

„Doctorul cel bun”, în original „The Good Doctor”, a revenit pe Netflix și se bucură de un succes răsunător. Serialul se află în top 10 cele mai urmărite seriale de pe Netflix cu 3 sezoane diferite. Într-un interviu recent, Freddie Highmore, protagonistul din „Doctorul cel bun” a dezvăluit care este singurul regret din perioada în care a jucat în serial.  

Regretul lui Freddie Highmore, protagonistul din „Doctorul cel bun” 

„Doctorul cel bun”, în original „The Good Doctor”, este un serial american din 2017, care a fost difuzat și la noi, pe AXN. Proiectul poate fi urmărit și pe Netflix. Pe platformă sunt acum primele șase sezoane și se bucură de un real succes. „Doctorul cel bun” se află în top 10 cele mai urmărite seriale de pe Netflix cu 3 sezoane diferite, în perioada 29 aprilie – 5 mai 2024. Sezonul 1 se află pe locul 4, sezonul 2 este pe locul 6, iar sezonul 5 este pe locul 8. Serialul a ajuns la final odată cu sezonul 7, care nu este încă pe Netflix.  

„Doctorul cel bun” se află în top 10 cele mai urmărite seriale de pe Netflix

Freddie Highmore a împărtășit miercuri seară că are „un singur regret” în legătură cu perioada în care a jucat în „Doctorul cel bun” / „The Good Doctor” de-a lungul a șapte sezoane. Stând de vorbă cu prezentatorul Jimmy Kimmel la emisiunea „Jimmy Kimmel Live!”, actorul britanic a recunoscut că, deși a trăit și a filmat în Vancouver, nu a profitat suficient de mult de ceea ce are de oferit această zonă, potrivit thewrap.com. 

Freddie Highmore – cunoscut anterior mai ales pentru rolurile din lungmetraje precum „Finding Neverland” și „Charlie și fabrica de ciocolată” pe vremea când era copil, ambele filme cu Johnny Depp – a locuit în Canada pentru filmările serialului încă de la debutul său din 2017. El a jucat rolul doctorului Shaun Murphy, un chirurg autist cu memorie fotografică.   

În interviul cu Highmore, Kimmel l-a întrebat despre perioada în care a filmat departe de casa sa din Londra. „Ați filmat „The Good Doctor” în Vancouver”, a spus Kimmel. „Deci v-ați petrecut o bună parte din viață trăind acolo. Îți va fi dor să fii acolo?” 

Da, da. Adică, o să-mi lipsească echipa, au fost minunați, știi, toată lumea a devenit o adevărată familie, și distribuția”, a spus Highmore, înainte de a-și îndrepta atenția către diferitele atuuri ale orașului. „Singurul meu regret este că nu mi-am îmbrățișat niciodată întreaga personalitate canadiană în aer liber, care este probabil pe undeva pe acolo.” 

VEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Povestea din serialul „Doctorul cel bun” 

Serialul american „Doctorul cel bun”, o dramă medicală un pic atipică, a intrat pe Netflix (din nou, pentru că Netflix l-a mai avut în portofoliu în 2022, dar a renunțat la el brusc, n.r.). Este atipică pentru că, deși dispune de tot arsenalul folosit în aceste seriale, cazuri medicale cât mai spectaculoase îmbinate cu relațiile dintre oamenii care formează universul unui spital, personajul principal este unul deosebit. 

În urmă cu doi ani, pe Netflix au putut fi urmărit primele patru sezoane din „Doctorul cel bun”. Acum, pe platformă pot fi urmărite șase din cele șapte sezoane ale seriei cu Freddie Highmore. 

Noul stagiar al spitalului St. Bonaventure, doctorul Shaun Murphy (Freddie Highmore), are autism și sindromul savantului (persoane care, de obicei pe fondul autismului, dezvoltă abilități excepționale). Adică e genial ca medic, dar are mari dificultăți în a relaționa cu ceilalți oameni. 

Citește și:

 
Urmărește-ne pe Google News
 
 
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te