; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Regizorul Xavier Dolan a eliminat personajul actriţei Jessica Chastain din filmul „The Death and Life of John Donovan”

Regizorul Xavier Dolan a eliminat personajul actriţei Jessica Chastain din filmul „The Death and Life of John Donovan”

08 February 2018

Regizorul Xavier Dolan a anunțat pe rețelele de socializare cea mai mare schimbare care se produce în filmul său, „The Death and Life of John Donovan'.  Mai precis, personajul Jessicăi Chastain a fost scos din film.

Potrivit regizorului, decizia sa nu are nicio legătură cu performanța artistică a Jessicăi Chastain. Un argument a mai fost faptul că versiunea originală, care deja s-a filmat, avea peste patru ore.

„Ce trebuie să aflați de la mine e că personajul Jessicăi Chastain a trebuit să fie tăiat din film' a scris regizorul Dolan pe contul său de Instagram. „A fost o decizie extrem de dificilă, pe care a trebuit totuși să o iau. Față de Jessica am numai sentimente de dragoste pură și admirație neîmblânzită. Această decizie este de natură editorială – ceea ce vreau să spun e că nu are nimic de a face cu interpretarea', a explicat cineastul.

În film îi vom putea vedea pe Kit Harington, Ben Schnetzer, Natalie Portman, Bella Thorne, Susan Sarandon, Jared Keeso, Kathy Bates, Thandie Newton, Michael Gambon și Sarah Gadon.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare