; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iura Luncasu

Regizorul “Pariu cu viața” a intrat în echipa Antenei 1

04 February 2014

Iura LuncasuRegizorul Iura Luncașu, cel care a regizat “Pariu cu viața”, “State de România”, “Minte-mă frumos”, “Numai iubirea”, “La­crimi de iubire”, “Iubire ca în filme”, “Inimă de țigan” și “Regina”, toate proiecte ale Pro TV, a trecut în echipa Antenei 1. El se va ocupa de noul sezon “IComedy” şi de show-ul de comedie “Vacanța Mare – Bătălia generațiilor“.

Eu întotdeauna am cochetat cu comedia și mi-a fost foarte simplu să accept aceste proiecte', a spus Luncașu, la venirea în Trustul Intact. Mă simt foarte bine în zona asta, a comediei. Eu am nevoie de un text bine scris, de o echipă foarte bună de scenariști și de actori foarte buni. Întrucât s-au îndeplinit aceste condiții, de ce nu? Îmi place și formatul foarte tare, pentru că pornește de la niște cazuri reale, care provin din media românească, din zona de internet', spune Iura Luncașu despre iComedy.

În ce privește schimbările în privința prezentatorilor pe care le-a făcut în cadrul show-ului, Luncașu declară: Strateg fiind de meserie, îmi plac foarte tare tipologiile și ele trebuie să fie foarte variate. Evident că eu o să vreau conflicte' care să stârnească situații comice și am inventat personaje în interiorul show-ului. Pentru că show-ul în sine trebuie să fie o poveste'.

Referitor la viitorul show prezentat de Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu, Vacanța Mare – Bătălia generațiilor', acesta adaugă: Vacanța Mare vine cu ceva nou. Face un umor de altă natură și e foarte mișto. Lucrăm cu foarte mare plăcere împreună. Formatul are un iz britanic, care cred că va prinde foarte bine'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare