; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

M. Night Shyamalan are drepturile pentru eventualele continuări pentru toate filmele sale

Regizorul M. Night Shyamalan a dezvăluit sinopsisul de la „Glass”

21 August 2017

Dacă ați văzut deja „Split' (2016), trebuie să vi-l amintiți pe Bruce Willis în secvența de la finalul filmului. Și de-atunci a început povestea cum că „Indestructibilul', din 2000, și „Split' vor avea o continuare, sub titulatura „Glass'.

Ceea ce speram se întâmplă! M. Night Shyamalan îi readună pe James Mcavoy, Samuel L. Jackson și Bruce Willis în „Glass'. Urmarea așteptată a lungmetrajelor „Indestructibilul' și „Split' va intra în filmări în octombrie. Pentru a ne mai domoli nerăbdarea, maestrul suspansului ne-a dat câteva indicii despre ce se va întâmpla în noua poveste.

La puțină vreme după evenimentele din „Split' (care au loc în același univers ca și „Indestructibilul'), David Dunn (interpretat de Bruce Willis) se lansează în urmărirea lui Kevin Wendell Crumb (James Mcavoy), un om cu puteri ieșite din comun. Dar prezența lui Mr. Glass (Samuel L. Jackson), care deține informații compromițătoare despre cei doi, va complica lucrurile.

Alături de cei trei actori, vor mai fi și Sarah Paulson și tânăra actriță Anya Taylor-Joy, care-și reia rolul Casey Cooke din „Split'.

„Glass', produs de Jason Blum și M. Night Shyamalan, va avea premiera în ianuarie 2019.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare