; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi moisescu

Regizorul filmului „Două lozuri”, Paul Negoescu, vine duminică la „Apropo TV”

07 October 2016

Duminică, de la ora 13:00, „Apropo TV' revine cu o nouă ediție. În Apropo TV de colecție, Andi Moisescu împreună cu Marius Florea Vizate, Gojira și Elena Merișoreanu vor discuta despre Folclorul de rit nou și vor face referire la tehnologia la țară, întâlnită din ce în ce mai des în noile videoclipuri.

andi-moisescu

În rubrica Next Gen, Andi Moisescu îl va avea invitat pe regizorul filmului Două lozuri, Paul Negoescu. El va vorbi despre ideea peliculei și povestea care se învârte în jurul celor trei protagoniști, Sile (Dragoș Bucur), Dinel (Dorian Boguță) și Pompiliu (Alexandru Papadopol). Cei trei află că nu e de ajuns să fii declarat câștigător doar pentru că ai toate numerele bifate pe bilet, ci e nevoie să suferi' până ajungi milionar. Personajele trec printr-o serie de aventuri pentru a se putea prezenta la Loterie și a-și ridica marele premiu, iar Paul Negoescu va vorbi despre filmul care a avut avanpremiera săptămâna aceasta.

În cadrul rubricii 101 locuri, vom face o vizită în Brașov și Prejmer, iar Șerban Pavlu și Ioana Filip vor discuta împreună cu Andi Moisescu, în rubrica The Pubfather, despre apariția lui George Clooney într-un nou spot publicitar.

Duminica, de la 13:00, sau în reluare după miezul nopții, românii sunt invitați să urmărească cel de-al 24-lea sezon al emisiunii „Apropo TV'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare