; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Reina

Telenovela „Regina inimilor” se întoarce la Acasă din 28 mai

13 May 2016

Începând cu sâmbătă, 28 mai, postul Acasă redifuzează, în fiecare weekend, telenovela „Regina inimilor' (în original „Reina de Corazones'). Serialul, realizat în 2014 de compania Telemundo, îi are ca protagonişti pe Eugenio Siller şi Paola Núñez, în timp ce Juan Soler şi Catherine Siachoque interpretează personajele negative.

reina

Telenovela spune povestea Reinei Ortiz (Paola), o croitoreasă umilă, al cărei iubit, Nicolas (Eugenio), lucrează ca valet al unei parcări din Las Vegas. Iubirea lor este umbrită de sinuciderea unei tinere bogate, care era îndrăgostită de Nicolas. Tatăl acestei tinere, Victor Rosas, este un dealer de bijuterii extrem de periculos şi reuşeşte să-l prindă pe Nicolas. Cu trecerea timpului, el a reuşit să o facă pe Reina să creadă că iubitul ei este mort, însă la scurt timp descoperă că este însărcinată, aşa că acceptă să fie soţia lui Victor cu intenţia de a îi oferi o viaţă mai bună fiului ei. În timpul detenţiei sale, Nicolas devine o persoană importantă şi este recrutat ca agent al Serviciului Secret de Informaţii. Misiunea lui este aceea de a se infiltra în viaţa lui Victor Rosas pentru a investiga comerţul cu diamante şi, totodată, pentru a se răzbuna.

Eugenio Siller filmează în prezent pentru telenovela „Quién es quién?', alături de Danna Paola şi Kimberly Dos Ramos, iar Paola Núñez şi-a făcut debutul anul acesta la Hollywood. Ea a început filmările la serialul „The son', care va avea premiera în SUA anul viitor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare