; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Regina elisabeta

Regina Elisabeta nu plănuiește să se întoarcă la Palatul Buckingham. Care sunt motivele

25 August 2020

După vacanța de vară petrecută la Castelul Balmoral din Scoția, Regina Elisabeta se pare că este decisă să nu revină la Palatul Buckingam, ci se va îndrepta potrivit People spre reședința de la Castelul Windsor. 

 

Dacă în urmă cu ceva vreme reprezentanții casei regale anunțau că Regina se retrage pentru o perioadă și nu va mai participa la evenimente publice, acum a fost luată o altă decizie. Din cauza pandemiei, conducătoarea Marii Britanii va sta în continuare de reședința oficială pentru a se proteja. 

Regina se îndreaptă de obicei la reședința palatului din Londra la începutul lunii octombrie, în urma vacanței de vară pe care de fiecare dată o petrece în Scoția, dar anul acesta se va întoarce la Castelul Windsor, unde stă cu soțul său, prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, de la mijlocul lunii martie, pentru a fi mai puțin expuși visurului covid.  

Acesta va fi cel mai lung timp în care Regina Elisabeta va sta departe de scaunul central al monarhiei, Palatul Buckingham, din timpul domniei sale de 68 de ani, spun cei de la The Sunday Times.

 

Monarhul și-a desfășurat angajamentele regale cu ajutorul unui număr mic de angajați prezenți la Castelul Windsor. Această structură a continuat în Scoția și probabil se va face acest lucru în continuare atunci când se va muta în Sandringham pentru vacanța anuală de Crăciun și iarnă. 

 Regina Elisabeta a II-a s-a retras la începutul pandemiei din viața publică temporar, absența sa reprezentând cea mai lungă perioadă îndepărtată de la îndatoririle sale oficiale  pe parcursul domniei sale de 68 de ani, relatează Sunday Times.

Decizia a fost luată din cauza pandemiei de coronavirus. În vârstă de 94 de ani, Regina s-a retras la Castelul Winsdor alături de soțul său, Prințul Philip (99 ani) pentru a-și proteja sănătatea.  Angajamentele publice ale reginei prevăzute pentru această vară și începutul toamnei au fost deja anulate. Acestea includeau sărbătoarea Trooping the Colour și ceremonia Ordinului Jaretierei și mai multe garden party-uri, evenimentele preferate ale suveranei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare