; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Untitled

Regina Elisabeta a II-a și Sir David Attenborough fac un documentar despre natură. Și… glume despre Trump

11 April 2018

În afară de câini și ceai, regina Elisabeta a II-a este și o mare iubitoare a naturii, suficient de mult încât să accepte să vorbească despre asta la televiziune, în compania naturalistului Sir David Attenborough, într-un documentar exclusiv.

Sub numele de „The Queen’s Green Planet', documentarul va oferi telespectatorilor un tur al întregii lumi, alături de invitați de seamă, precum Angelina Jolie, prințul Harry, Kate Middleton sau prințul William. Și va ilustra ambiția monarhului britanic de a crea o rețea globală de protejare a pădurilor în fiecare dintre cele 53 de state ale Commonwealth-ului. Premiera va avea loc pe 16 aprilie, pe canalul britanic ITV1.

În timpul unei discuții dintre regina Elisabeta a II-a și Sir David Attenborough prin grădina de la Buckingham Palace, cei doi nonagenari (regina face 91 de ani pe 21 aprilie, iar Sir David Attenborough face 92 pe 8 mai) au fost întrurupți de un zgomot. Iar țara care i-a dat pe Benny Hill, Mr. Bean sau Monthy Python a demonstrat că are și o regină cu simțul umorului. Elisabeta a II-a nu a putut ignora zgomotul și a exclamat: „De ce fac atâta zgomot tocmai când vorbim? Parcă ar fi președintele Trump sau Obama', relatează cnn.com.

Puteți vedea momentul aici:

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare