; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duke of Edinburgh 99th birthday

Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au fost vaccinaţi împotriva COVID-19

11 January 2021

Palatul Buckingham a anunțat sâmbătă că Regina, de 94 de ani, și soțul ei, de 99 de ani, ambii aflați în zona de risc, au fost vaccinați împotriva COVID-19.

„Regina și ducele de Edinburgh au primit astăzi vaccinul împotriva Covid-19″, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham pentru PEOPLE.

O sursă regală confirmă faptul că vaccinul a fost administrat de un medic de familie la Castelul Windsor. În ceea ce privește motivul pentru care știrea a fost făcută publică, sursa spune că monarhul a dorit să prevină speculațiile și inexactitățile.

Săptămâna trecută, regina Danemarcei Margrethe a devenit primul suveran european care a primit public vaccinul împotriva COVID-19.

Nepotul reginei, prințul William, a a fost depistat primăvara trecută pozitiv pentru virus, după ce și tatăl său, prințul Charles, a fost diagnosticat cu coronavirus.

În martie, regina a părăsit Palatul Buckingham din Londra pentru a se autoizola la castelul Windsor împreună cu soțul ei. De atunci, ea și-a limitat angajamentele la mici adunări. Regina a organizat în iunie o sărbătoare restrânsă Trooping the Color, prin care în mod normal își aniversa ziua de naștere alături de popor. De asemenea, recent a anulat recent toate petrecerile de grădină pentru 2021. Cele trei petreceri au loc în mod tradițional la Palatul Buckingham în luna mai. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare