; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (3)

Regina Elisabeta a II-a nu are de gând să renunțe la tron

29 January 2021

Regina Elisabeta își va sărbători cea de-a 95-a aniversare în aprilie, însă, potrivit celor de la People, nu are intenția de a renunța la rolul de monarh.

 

Orice speculație conform căreia regina va abdica de la tron ​​și îi va permite fiului și moștenitorului ei, prințul Charles, să devină monarh, a dispărut practic. O sursă apropiată familiei regale a declarat că Regina se simte foarte bine și nu va renunța la tron. 

 „Nici sănătatea fizică, nici cea psihică nu scad', spune insiderul. O sursă apropiată monarhului adaugă că este „bine' și „în stare bună'.

 

 

De fapt, regina Elisabeta continuă să călărească, deși a trecut de la cai la poneii Fell, deoarece aceștia sunt „puțin mai aproape de pământ'. 

 

În timp ce regina Elisabeta a continuat să lucreze în mijlocul pandemiei coronavirusului prin întâlniri video și angajamente la scară mică de la Castelul Windsor, insiderul spune: „În anii ei de amurg, sunt sigur că este destul de minunat să nu ai presiunea timpului'. Sursa apropiată adaugă: “Este posibil ca acesta să fie singurul an de odihnă pe care l-a avut vreodată în toată viața ei”.

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare