Homepage  / Vedete străine

Regina Camilla a atras toate privirile la un eveniment. A înfruntat vremea capricioasă și a uimit cu ținuta ei

Regina Camilla a atras toate privirile la un eveniment. A înfruntat vremea capricioasă și a uimit cu ținuta ei
5

de Redactia Tvmania,

Regina Camilla a uimit cu o apariție elegantă, luni, pe 24 iulie, la un eveniment în Great Yarmouth, Norfolk, unde a vizitat casa Annei Sewell, autoarea cărții „Black Beauty”. În ciuda vremii capricioase, soția regelui Charles a întors toate privirile într-o rochie albastră cu detalii albe, la care a asortat o geantă în valoare de 2.220 de lire sterline, mulți fiind convinși că aceasta încearcă să copieze stilul reginei Elisabeta a II-a.

Regina Camilla, comparată cu regretata regină Elisabeta a II-a

Ținuta pentru care a optat suverana a stârnit admirația tuturor celor aflați la eveniment, fiind o combinație practică, dar și elegantă. Rochia albastră cu detalii albe Fiona Clare a primit numeroase laude.

Regina Camilla a atras toate privirile la un eveniment. A înfruntat vremea capricioasă și a uimit cu ținuta eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Majestatea Sa, care a împlinit recent 76 de ani, a înfruntat ploaia din Norfolk, Marea Britanie, purtând și un trenci șic Bristol Trench de la Camilla și Marc, care costă 630 de lire sterline. Pe site-ul brandului, haina purtată de regina Camilla are următoarea descriere: „Bristol Trench este o haină ușoară, concepută pentru a fi purtată în sezonul de primăvară sau de toamnă. Acest trench se remarcă prin detaliile sale, cu epoleți la umeri, clapete în față și în spate, cu detalii fine și cataramele acoperite cu piele”.

Camilla și-a completat ținuta și cu o pereche de pantofi cu tocuri mici, bej, care se potrivesc perfect cu trench-ul și cu o geanta mică de piele Bottega Veneta, care valorează 2.220 de lire sterline, alături de o umbrelă argintie, potrivit express.co.uk. Mulți sunt de părere că soția regelui Charles încearcă să copieze stilul regretatei regine Elisabeta a II-a.

Presa britanică a scris că regina Camilla a vizitat Great Yarmouth pentru a afla mai multe despre o organizație caritabilă pentru bunăstarea animalelor. Totodată, a vrut să vadă o ediție istorică a „Black Beauty”, scris de Anna Sewell.

În cadrul vizitei regale, Regina Camilla a fost întâmpinată de Lynn Cutress, directorul executiv al organizației de caritate pentru bunăstarea animalelor Redwings, la Casa Anna Sewell. La întâlnire, regina a aflat toate detaliile despre organizație de la Helen Whitelegg, managerul de politici și cercetare al Redwing, mai scrie express.co.uk.

Regina Camilla a împlinit 76 de ani

Pe 17 iulie, Regina Camilla a împlinit 76 de ani, marcând astfel prima sa aniversare de la începutul domniei Regelui Charles și încoronarea lor de pe 6 mai.

Camilla a primit în urma căsătoriei controversate cu prințul Charles titlul de ducesă de Cornwall, dar după moartea Elisabetei a II-a a primit titlul de regină, la dorința Suveranei. Aceasta și-a exprimat dorința ei ca Ducesa de Cornwall, Camilla, să fie cunoscută drept Regină Consoartă, ca o recunoaștere pentru munca ei în folosul Familiei Regale și pentru fericirea pe care i-a adus-o fiului ei.

Camilla este fiica cea mare a unui baron și a fost educată în școli superioare din Anglia, Elveția și Franța.

Foto: Profimedia/Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton