; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Regina” Angelina o ignoră pe noua iubită a lui Clooney

24 January 2012

Angelina Jolie a tratat-o cu deplină indiferență pe iubita lui George Clooney, Stacy Keibler. Întâmplarea a avut loc în timpul unui zbor cu avionul privat al cuplului Brad Pitt-Angelina Jolie către Festivalul Internațional de Film din California, care a avut loc în Palm Springs la începutul lunii.

De vină pentru întâlnirea glacială între cele două femei a fost George Clooney, care a dorit cu tot dinadinsul să meargă la festival alături de bunul său prieten Brad Pitt, scrie omg.yahoo.com. Angelina nu s-a arătat deloc încântată nici de prezența lui George Clooney, și cu atât mai puțin de cea a lui Stacy Keibler.

„Angelina a refuzat pur și simplu să bage de seamă că Stacy era în avion', a spus o sursă citată de publicația Us Weekly.

„Angelina s-a întrecut pe sine în a o ignora pe Stacy, de la decolare, până la aterizare. Nici măcar nu s-a uitat înspre ea. Nu i-a plăcut ideea că Stacy era acolo', a mai spus sursa.

O a doua sursă citată spune că nu e de mirare că Angelina nu i-a acordat atenție iubitei lui Clooney. „Angie chiar nu este apropiată de fete', a spus sursa.

Actrița însăși a mărturisit, într-un interviu acordat revistei Marie Claire în luna decembrie a anului trecut, că nu are multe femei în cercul ei de prieteni.

Iar noi nu putem să nu ne amintim de declarația Angelinei:

„Nu știu, nu am mulți prieteni cu care pot vorbi. Brad este singura persoană cu care pot discuta'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare