; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Reghe continuă aventura americană după meci

02 August 2012

Joia aceasta, ai parte de fotbal european şi aventură americană. De la ora 20:45, Antena 1 prezintă Steaua în Europa League într-un meci de zile mari. Steaua – Spartak Trnava de pe Arena Naţională va fi transmis în direct de Antena 1, urmând ca de la ora 22:30, Prodanca şi Reghe: Aventura americană să continue cu noi întâmplări inedite şi locaţii spectaculoase.

Pe teren, în mijlocul unei confruntări de excepţie, alături de echipa sa, în afara terenului, cu cei apropiaţi, alături de familie într-o vacanţă inedită. Joia aceasta, la Antena 1, telespectatorii îl vor descoperi pe celebrul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf în două ipostaze diferite, vor trăi alături de el un meci de zile mari şi îl vor cunoaşte în viaţa de familie, surprinsă în spectaculosul reality show de la Antena 1: Prodanca şi Reghe: Aventura americană.

După meciul Steaua – Spartak Trnava, transmis în direct de Antena 1, aventura americană va continua, de la 22.30, cu noi peripeţii pe tărâm american. Săptămâna aceasta, alături de Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, cei de acasă vor poposi în California cât ai spune Disneyland!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare