; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Regele cofetarilor

„Regele cofetarilor” revine cu un nou sezon la TLC

27 April 2016

Seria de mare succes Regele cofetarilor' revine pentru a-i urmări pe Buddy și familia sa, ocupându-se cu pasiune de afacerea lor extraordinară, Carlos Bakery. În sezonul 8, clanul Valastro se întoarce la ingredientele care au stat la baza acestei afaceri de succes: prăjiturile și familia. Oricare ar fi problemele cu care se confruntă, cunoscuta familie de cofetari destoinici demonstrează că nu există dificultăți care să îi poată dezbina! Urmăriţi premiera noului sezon pe TLC, miercuri, 11 mai, de la ora 21.00.

[Not a valid template]

Buddy Valastro și echipa lui expertă în torturi, din care fac parte cele patru surori, doi cumnați și câţiva veri, se întorc ca să pregătească unele dintre cele mai uimitoare torturi pe care le-au făcut vreodată. Fiecare episod aduce pentru echipa de la Carlos Bakery noi proiecte fantastice, clienți tot mai exigenți și preparate tot mai îndrăznețe. Iată deci rețeta perfectă pentru noi momente dramatice! Având acum mai multe responsabilități ca oricând, echipa trăiește totul din plin, căci clanul Valastro lucrează umăr la umăr ca să-și satisfacă toți clienții, printre care deja se numără invitați celebri și vedete din întreaga lume. Fiind deja unul dintre cei mai renumiți și mai de succes artiști experți în torturi din Statele Unite, Buddy luptă în continuare pentru a-i îndeplini visul tatălui său, transformând Carlos Bake Shop într-un nume de referință în branșă.

Cum succesul acestui local din Hoboken, New Jersey, e în continuă creștere, Buddy se confruntă cu noi provocări și la serviciu, și acasă. El și echipa lui primesc comenzi pentru unele dintre cele mai năstrușnice torturi imaginabile, printre care un memorabil tort în formă de castel de nisip, unul ca o jachetă de motociclist și chiar un tort special pentru Președintele Germaniei. Echipa se pregătește pentru tot felul de sărbători internaționale și ocazii speciale, între care Oktoberfest, pentru care lucrează la un tort unicat, inspirat de bere, dar și o sărbătoare a recoltei, în cadrul căreia un tort impunător va da semnalul de începere a sezonului de toamnă. De la un tort cu personaje din basme, până la unul ca un pian în mărime naturală, Buddy și echipa lui sunt ocupați până peste cap.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare