Homepage  / Vedete străine

Regele Charles și regina Camilla, gest surprinzător după slujba de Paște. De ce suveranul a stat separat de restul familiei

Regele Charles și regina Camilla, gest surprinzător după slujba de Paște. De ce suveranul a stat separat de restul familiei
16

de Roxana Mirea,

Regele Charles, însoțit de regina Camilla, a participat la slujba religioasă din Duminica Paștelui de la capela St. George, stând separat de restul familiei regale. După slujbă, suveranul și soția lui au făcut un gest surprinzător. Iată imaginile.  

Regele Charles și regina Camilla, la slujba religioasă de Paște 

Regele Charles al III-lea și regina Camilla au fost numai un zâmbet duminică, când au ieșit de la slujba de Paște. În noile fotografii, monarhul în vârstă de 75 de ani a fost văzut alături de soția sa, în vârstă de 76 de ani, îndreptându-se spre Capela St. George de la Castelul Windsor. Înainte de a intra în interiorul bisericii, regele a vorbit cu clerul înainte ca el și Camilla să ia loc, departe de alți membri ai familiei regale, ca măsură de precauție din cauza tratamentului pe care îl urmează împotriva cancerului.

Alături de rege, la slujbă au fost și alți membri ai familiei regale, printre care prințesa Anne, prințul Edward, Sophie, ducesă de Edinburgh, prințul Andrew și Sarah Ferguson.   

Familia regală britanică participă la slujba din Duminica Paștelui la Castelul WindsorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

În urma sfatului medical, Regele Charles al III-lea și regina Camilla au renunțat și la evenimentele obișnuite de după slujbă, inclusiv la o recepție și la un prânz privat în familie. Cu toate acestea, după slujbă, Charles și Camilla au făcut un gest neașteptat. Au făcut o plimbare și au salutat membrii publicului. Regele a fost numai un zâmbet în timp ce a dat mâna cu fanii care s-au aliniat în fața bisericii și și-au oferit urările de bine, potrivit ET.  

Regele Charles și regina Camilla, la slujba religioasă de PașteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

Kate Middleton, prințul William și copiii lor au lipsit de la slujba de Paște 

De la slujba de Paște au lipsit în mod notabil fiul cel mare al lui Charles, prințul William, și Kate Middleton, care vor să fie cât mai retrași, având în vedere situația. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, urmează un tratament împotriva cancerului. Dezvăluirea a venit sub forma unui videoclip publicat de Palatul Buckingham, în care Kate mulțumește milioanelor de oameni din întreaga lume pentru grija lor de când „a dispărut” în decembrie, după o operație abdominală.  

De când diagnosticul ei a devenit public, o sursă a declarat pentru ET că William, în vârstă de 41 de ani, și Kate nu vor participa la slujba de Paște împreună cu restul familiei, optând să petreacă timp împreună, în privat, cu copiii lor, prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și prințul Louis, în vârstă de 5 ani, în timp ce Kate se recuperează după runda de chimioterapie preventivă.  

La fel ca în cazul socrului ei, tipul de cancer și detaliile legate de gravitatea bolii nu au fost comunicate de Palatul Buckingham.   

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton