Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce l-a nemulțumit pe Regele Charles, înainte de încoronare. Dezvăluirile făcute de un expert în citirea pe buze

Ce l-a nemulțumit pe Regele Charles, înainte de încoronare. Dezvăluirile făcute de un expert în citirea pe buze
8

de Redactia Tvmania

Regele Charles al III-lea a fost încoronat sâmbătă, 6 mai, într-o ceremonie care a avut loc la Westminster Abbey. Noul suveran britanic a fost surprins, chiar înainte de începutul ceremoniei, într-o stare de vizibilă nemulțumire. Ce i-a spus Charles reginei Camilla în timp ce se aflau în trăsură.

Ce a spus Regele Charles în trăsură, înainte de încoronare

Regele Charles s-ar fi plâns că mereu se întâmplă câte ceva și că situația este plictisitoare, sâmbătă, 6 mai, înainte de ceremonia de încoronare de la catedrala Westminster, potrivit unui expert în citirea pe buze.

Monarhul și Camilla au ajuns la Westminster Abbey mai devreme și au fost nevoiți să aștepte afară, așezați în trăsura de stat. Nu putem fi niciodată la timp. Da, sunt… Este ceva negativ. Întotdeauna există ceva… Este plictisitor, ar fi spus monarhul, conform expertului în citirea buzelor.

Regele Charles ar fi făcut acest comentariu în contextul în care William și Kate au întârziat la ceremonie. Mai precis, Prințul și Prințesa de Wales – însoțiți de prințesa Charlotte și prințul Louis – ar fi întârziat și au fost forțați să se alăture procesiunii regelui prin Westminster Abbey, în loc să intre înaintea lui Charles.

Ce l-a nemulțumit pe Regele Charles, înainte de ceremonia de încoronareIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dr. Guli Francis-Dehqani, episcopul de Chelmsford, a declarat sâmbătă, în fața bisericii Saint Margaret’s de lângă abație, că au existat câteva „piedici”. „Au fost unul sau două lucruri care nu au mers strict conform planului”, a spus ea.

William și Kate trebuiau să sosească la ora 10.45, în timp ce sosirea lui Charles și Camilla fusese stabilită pentru ora 10.53 în programul atent organizat, planificat cu luni de zile înainte.

Ce i-a spus regele Charles fiului său, prințul William

Prințul de Wales a depus un jurământ de credință în fața tatălui său, regele Charles al III-lea. William a îngenunchiat în fața tatălui său și a rostit aceleași cuvinte pe care prințul Philip i le-a spus reginei Elisabeta a II-a la încoronarea acesteia, în 1953, scrie today.com.

Eu, William, Prinț de Wales, îți jur loialitate, credință și adevăr îți voi purta, ca domn al tău, om al vieții și al trupului. Așa să-mi ajute Dumnezeu, a rostit William.

Regele Charles a părut să fie emoționat în timp ce a dat din cap către fiul său și a spus „Amin” și „Mulțumesc, William”.

După ce și-a recitat jurământul, William a sărutat obrazul tatălui său înainte de a se întoarce la locul său, alături de Catherine, prințesă de Wales, prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și prințul Louis, în vârstă de 5 ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton