Homepage  / Vedete străine

Regele Charles al III-lea a primit noi vești proaste din partea medicilor. Ce au descoperit la cel mai recent control

Regele Charles al III-lea a primit noi vești proaste din partea medicilor. Ce au descoperit la cel mai recent control
10

de Cristina Țapu,

Vești tulburătoare spulberă liniștea Casei Regale a Marii Britanii. Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer, se simte din ce în ce mai slăbit, iar ultimele investigații au scos la iveală noi detalii îngrijorătoare.

Vești proaste despre starea de sănătate a regelui Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea a dezvăluit în lumea februarie că suferă de cancer, însă nu a oferit detalii despre tipul acestuia sau despre modul în care se recuperează. Regele a continuat să participe la multe dintre activitățile planificate și a încercat să respecte programul obișnuit, deși se confruntă cu o problemă majoră de sănătate. Cu toate acestea, se pare că ultimele investigații care i-au fost făcute au scos la iveală faptul că starea sa se deteriorează de la o zi la alta, iar viața îi este pusă în pericol în mod real.

D-Day 80th anniversary in EnglandIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Jurnalista Concha Calleja a dezvăluit recent în emisiunea „Fiesta” că, potrivit unei surse de încredere din apropierea Palatului Buckingham, rezultatele ultimelor teste ale Regelui Charles nu sunt deloc bune.

„Acestea sunt ultimele teste la care a fost supus pentru a vedea cum decurge tratamentul și cancerul nu a dispărut. A fost una dintre cele mai proaste vești la care se putea aștepta, deoarece tratamentul trebuie prelungit un pic mai mult”, a declarat ea.

Mai mult, echipa medicală a suveranului l-a sfătuit să își reducă ritmul activităților, în special în ceea ce privește călătoriile întrucât starea lui este una foarte fragilă în aceste momente.

„Deși totul este foarte programat, pentru că el călătorește cu elicopterul, imediat ce ajunge la destinație se prăbușește pe o canapea și rămâne țintuit acolo pentru că este pur și simplu lipsit de vlagă”, a adăugat Calleja, subliniind că „timpul care i-a mai rămas regelui va fi dedicat Coroanei”, la fel cum a procedat și mama suveranului, regretata regină Elisabeta a II-a.

Regele Charles al III-lea regretă relația proastă pe care o are cu mezinul său, Harry

Relația dintre regele Charles al III-lea și prințul Harry s-a deteriorat considerabil după ce mezinul familiei a luat decizia de a se retrage din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii. Harry s-a mutat în California alături de Meghan Markle și de atunci legătura cu tatăl său a suferit modificări dramatice, devenind parcă niște străini. Regele Charles al III-lea suferă de cancer și este măcinat de regrete atunci când se gândește la relația pe care o are în prezent cu mezinul său, conform presei britanice.

Mezinul lui Charles a povestit despre escapadele sale amoroase stropite cu alcool și despre momentul în care a ajuns să consume cocaină. Mai mult decât atât, Harry a pus pe tapet și relația șubredă pe care o are cu fratele mai mare, William și a subliniat că, încă din copilărie, s-a simțit mai puțin apreciat decât viitorul moștenitor al coroanei britanice. Toate dezvăluirile au fost făcute în cartea de memorii a acestuia, „Spare”.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton