; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Buddy Valastro, “regele bucătarilor”, revine cu un nou sezon, din 3 septembrie

27 August 2012

Din 3 septembrie, de luni până vineri, de la ora 20.00, la TLC, Buddy Valastro revine cu noi reţete preferate ale familiei sale, din gastronomia italiană a Lumii Vechi, într-un nou sezon al emisiunii “Regele bucătarilor”.

Buddy găteşte de toate, de la paste şi carne până la garnituri şi deserturi, preparând o mulţime de reţete simple, dar delicioase, de care se va bucura întreaga familie. De la preferinţele lui personale, cum ar fi cavatappi cu roşii şi conopidă la cuptor, până la vechi reţete de familie, cum e celebra frittata cu ceapă şi ardei a mătuşii Anna, Buddy demonstrează cât de uşor se pot prepara toate aceste feluri de mâncare atât de gustoase.

Pentru mai multă savoare, în bucătăria lui Buddy sosesc tot felul de invitaţi, inclusiv membri ai familiei Valastro, care aduc sfaturi utile şi ponturi excelente pentru prepararea acestor ospeţe apetisante.

Buddy Valastro este un maestru cofetar împlinit, ajuns la a patra generaţie, care se ocupă de afacerea familiei. S-a născut la Hoboken, în New Jersey, SUA, şi a crescut într-o familie italiană de modă veche.

La ora actuală, Buddy este un maestru cofetar si bucătar împlinit, decorator de torturi şi vedetă a programelor de tip reality' Regele bucătarilor', Regele cofetarilor', Următorul mare cofetar'. De multe ori, este invitat să demonstreze şi să predea ceea ce ştie să facă, în toată America. În laboratorul lui, Buddy şi echipa produc mâncăruri, mii de prăjituri şi produse de patiserie pentru ocazii speciale, în fiecare săptămână. Proiectele lui premiate au fost prezentate de nenumărate ori în diverse reviste dedicate mireselor sau produselor de cofetărie. Carlos Bakery' a apărut în cărţi, în ziare şi la televiziune.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare