; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Black panther 2 rege jean page bridgerton sostituire t challa v3 498366

Regé-Jean Page, actorul din „Bridgerton”, are un nou proiect! În ce film va juca

17 February 2021

Regé-Jean Page (31 de ani), interpretul ducelui de Hastings din „Bridgerton', va juca alături de Chris Pine, Michelle Rodriguez și Justice Smith în noul film realizat de Paramount după celebrul joc video „Dungeons & Dragons', scrie people.com. 

 

Premiera noului film de aventuri a fost programată inițial pentru noiembrie 2021, pentru ca recent să fie mutată pe 27 mai 2022, din cauza amânărilor cauzate de pandemie, informează Variety. Jocul video extrem de popular printre fani „Dungeons & Dragons' a mai fost adus și în trecut pe ecrane. În 1983 a existat un serial de animație inspirat de acesta, realizat de Marvel Productions, iar în anul 2000 a fost realizat un film de aventuri care l-a avut la bază, intitulat „Răzbunarea dragonilor'. În ciuda distribuției foarte bune (Jeremy Irons, Bruce Payne, Marlon Wayans, Justin Whalin, Thora Birch), filmul a avut cronici atât de proaste, încât Bruce Payne a fost singurul care a acceptat să joace în continuarea din 2005, care a ajuns direct pe DVD. 

Regé-Jean Page, devenit vedetă după succesul copleșitor al serialului Netflix „Bridgerton', a fost nominalizat recent, pentru acest rol, la premiul pentru Cel mai bun actor din categoria serial dramatic de către Asociația actorilor de film din America (ale cărei premii se vor decerna anul acesta cu întârziere, pe 4 aprilie în loc de ianuarie, din cauza pandemiei – n.n.).  

Aflând despre nominalizare, actorul a postat pe Instagram un mesaj în care a spus că „Este extraordinar să fii recunoscut de colegii tăi de breaslă' și a felicitat întreaga distribuție a serialului „Bridgerton', nominalizată, de asemenea, la un premiu acordat de aceeași asociație. 

Regé-Jean Page s-a născut la Londra, dar și-a petrecut copilăria mică în Zimbabwe, țara natală a mamei lui, și s-a întors la Londra pentru studiile gimnaziale. Și-a făcut studiile de actorie tot la Londra, la National Youth Theatre, și a debutat pe scenă în „The History Boys' și în „Neguțătorul din Veneția', montat în 2016, la Teatrul Globe, în care a jucat alături de celebrul Jonathan Pryce. În filme și seriale a început să joace în 2004, dar abia recent s-a făcut remarcat, în mini-seria premiată „Rădăcini', în serialul cu avocați „For the People', produs de Shondaland și difuzat între 2018 și 2019, în SF-ul „Mortal Engines' (2018), cu un scenariu scris de Peter Jackson, și în drama „Sylvie’s Love' (2020). 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare