; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Refugiul   Acasa

Telenovela “Refugiul” îi aduce pe Zuria Vega şi Gabriel Soto la Acasă Gold

25 February 2014

Producţia Televisa, care a ajuns în topul audienţelor “Canal de las Estrellas”, a fost declarată a treia telenovelă în rândul celor mai urmărite din Mexic, în 2012.

În rolurile principale din “Refugiul” îi veţi vedea pe Gabriel Soto (“Predestinaţi” şi “Forţa destinului”) şi Zuria Vega.

Personajul jucat de Gabriel Soto, Rodrigo, este un om de afaceri influent, dar generos şi protector cu persoanele dragi. Pentru acest rol, actorul şi-a schimbat look-ul.

“Niciodată nu am purtat părul pe spate, mă simt ciudat, dar oamenilor le-a plăcut. Au sesizat o diferenţă faţă de celelalte personaje”, a spus Gabriel Soto, care a mai mărturisit că s-a identificat cu personajul său, el însuşi fiind spiritual şi liniştit, dar pe de altă parte îi plac motocicletele şi boxul, pasiuni ce se regăsesc şi la Rodrigo.

Zuria Vega joacă pentru a doua oară un rol principal, după cel din “O mare de pasiune”, difuzată la Acasă. Vega interpretează rolul Lucianei, o tânără modestă, dar puternică, care este părăsită de bărbatul pe care îl iubeşte. Ea hotărăşte să îşi crească fiul singură şi să se răzbune pe cei care au făcut-o să sufere.

Pentru mine, această telenovelă este o mare realizare a carierei mele şi cred că Luciana este unul dintre puţinele personaje cărora ai norocul să le dai viaţă', a declarat Zuria Vega.

Pe scurt…

Luciana (Zuria Vega) este o tânără frumoasă şi veselă, care după moartea tatălui său, fuge din casa lui Don Aquiles, unde a copilărit. Ea ajunge în Mexic şi, pentru a supravieţui, este nevoită să accepte o slujbă într-un bar rău famat numit “Infernul”. Într-o noapte, unul dintre clienţii localului îi face avansuri, ea se apără, însă acest incident degenerează într-un mare scandal care se încheie la secţia de poliţie. Luciana este acuzată de vătămare corporală, însă Claudio (David Ostrosky), avocatul ei din oficiu, reuşeşte să o elibereze. Acesta se simte atras de ea şi îi oferă ajutorul său necondiţionat. Luciana îşi găseşte un alt loc de muncă şi începe să lucreze ca servitoare în casa familiei Torreslanda. Ea îl cunoaşte pe Rodrigo (Gabriel Soto), fiul cel mare al familiei şi constată cu uimire că este aceeaşi persoană care i-a luat apărarea în timpul scandalului din bar.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare