; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De Lovely2

Refrenul iubirii

14 February 2014

De-Lovely2'De-Lovely' este o dramă muzicală, despre viaţa şi cariera celebrului compozitor Cole Porter. Filmul îl prezintă pe Cole Porter (Kevin Kline) la o vârstă înaintată, când privind în urmă, îşi vede viaţa ca pe unul dintre spectacolele sale, desfăşurat în trei acte. Pe acordurile celor mai celebre şi populare melodii, precum 'Its De-Lovely', 'Anything Goes', 'Night and Day', trecutul lui Porter iese la iveală, amintindu-i de relaţia sa cu cea care i-a fost soţie, dar şi muză, Linda Lee Porter (Ashley Judd).

Porter a cunoscut-o pe Linda la Paris, unde aceasta venise să îşi recapete forţele după divorţul de fostul său soţ. Şarmul şi inteligenţa lui Porter o fac pe Linda să se îndrăgostească imediat de el şi cei doi descoperă că au multe lucruri în comun. Astfel, Porter şi Linda se căsătoresc, deşi ea este conştientă că noul său soţ este gay. Când Porter cunoaşte succesul ca şi compozitor, acesta începe să o neglijeze pe Linda şi să îşi îndrepte atenţia către bărbaţii care roiesc în jurul său. Însă cei doi se vor apropia din nou atunci când Porter suferă un accident în urma căruia nu îşi mai poate folosi picioarele, iar Linda este diagnosticată cu cancer…

'De-Lovely' beneficiază de participarea unor cântăreţi celebri precum: Diana Krall, Sheryl Crow, Alanis Morisette, Elvis Costello, Robbie Williams sau Mick Hucknall.

http://www.youtube.com/watch?v=S8cUJf7S1_I

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare