; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Reese Witherspoon va ecraniza „Acolo unde cântă racii”

Reese Witherspoon va ecraniza romanul „Acolo unde cântă racii”

07 August 2020

Compania de producție a lui Reese Witherspoon, Hello Sunshine, va ecraniza bestsellerul scris de Delia Owens, „Acolo unde cântă racii', informează Hollywood Reporter.

Caracterizată de un cronicar de la New York Times drept „un roman de o frumusețe tulburătoare”, cartea a dominat mult timp clasamentul literar al publicației și a fost cel mai vândut volum de ficțiune de pe Amazon în anul 2019. Acțiunea se concentrează pe o crimă petrecută într-un orășel din Carolina de Nord, pentru care localnicii o suspectează pe Kya Clark, o tânără care trăiește retrasă pe malul oceanului, evitând oamenii.

Despre romanul Deliei Owens, tradus și în limba română la editura Pandora M, s-a spus că explorează felul în care izolarea și respingerea afectează comportamentul uman și că îmbină strălucit o poveste emoționantă despre maturizare și iubire cu un omagiu adus naturii și cu misterul unei crime.

Regizoarea filmului va fi Olivia Newman („First Match', „Pompierii din Chicago'), iar scenariul va fi scris de Lucy Alibar (co-scenarista filmului „Tărâmul visurilor', nominalizat la patru Oscaruri în 2013). Pelicula se află încă în primele faze de producție, iar distribuția nu a fost încă anunțată, deși toată lumea așteaptă cu nerăbdare să afle numele actriței care va intra în pielea personajului principal, Kya.

În ultimii ani, Reese Witherspoon s-a impus ca producător al unor titluri de succes, precum „Marile minciuni nevinovate', „The Morning Show' sau „Little Fires Everywhere'. Actrița e și promotor al apreciatului club de lectură „Reese’s Book Club', care a remarcat încă din septembrie 2018 apreciatul roman al Deliei Owens. 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare