; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Reese_Witherspoon 1

Reese Witherspoon va avea propria emisiune de interviuri

11 July 2018

Reese Witherspoon va avea o emisiune săptămânală de interviuri începând cu 17 iulie, conform celor de la Page Six.

Showul săptămânal se va numi „Shine on With Reese', iar actriţa va avea ca invitate femei deschizătoare de drumuri, precum cântăreţele Dolly Parton, Pink şi Kacey Musgraves, actriţa America Ferrara sau scriitorul şi activistul Glennon Doyle. Emisiunea va fi difuzată pe canalul online cu plată Hello Sunshine al lui Reese Witherspoon, care urmează a fi lansat pe DirecTV şi AT&T.

„Sunt încântată să am colaboratori atât de creativi la AT&T şi să ajut Hello Sunshine să continue misiunea noastră de a face auzite vocile femeilor pe care le admirăm şi le respectăm atât', a precizat Witherspoon.

„AT&T a fost unul dintre partenerii noştri în tentativa de a aduce în prim plan un mod de spune poveştile care are în centru femeile şi suntem foarte mândri de aceste showuri originale care duc misiunea mai departe”, a declarat la rândul ei CEO-ul Hello Sunshine, Sarah Harden.

Noua emisiune într-un moment foarte încărcat pentru Reese Witherspoon şi Hello Sunshine. Actriţa este implicată într-un număr de proiecte tv, printre care al doilea sezon al dramei „Big Little Lies', care va fi difuzat de HBO şi o adaptare pentru televiziune a romanului lui Celeste Ng „Little Fires Everywhere', cu Kerry Washington, care va fi difuzat la Hulu.

De asemenea, actriţa va juca în „Blonda de la drept 3' („Legally Blonde 3'), care urmează a fi lansat în februarie 2020, film pe care îl va şi produce.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare