; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Reese Witherspoon şi Nicole Kidman

Reese Witherspoon şi Nicole Kidman, la cuţite din cauza miniseriei „Marile minciuni nevinovate”?

22 March 2017

Prietenia dintre actriţele Reese Witherspoon şi Nicole Kidman s-ar fi răcit considerabil, scrie publicaţia australiană „New Idea': conform unei surse, cele două s-au certat din cauza promovării miniseriei lor recente, „Marile minciuni nevinovate', care a început la HBO pe 20 februarie.

Actriţa americană s-ar fi supărat foc pentru că Nicole Kidman nu a promovat producţia înaintea debutului pe TV, în Australia, folosind emisiunile în care a fost prezentă pentru a-şi promova în schimb pelicula „Lion'/„Saroo: Drumul spre acasă', pentru care a fost nominalizată la Oscar.

Tensiunea dintre ele ar fi fost vizibilă la gala Oscar, unde Nicole şi-a rugat echipa să o ţină pe Reese cât mai departe de ea.

Nicole Kidman & Reese Witherspoon

Nicole Kidman & Reese Witherspoon

„Dacă Reese ar fi ştiut că Nicole ar fi amânat atât de mult promovarea serialului, ar fi ales o actriţă la întâmplare pentru rol', a povestit o sursă.

Cele două actriţe au fost şi producătoare executive, iar Witherspoon este cea care i-a propus lui Kidman să i se alăture în proiect.

Un purtător de cuvânt care le cunoaşte pe ambele actriţe spune că informaţia este „total incorectă'.

O creaţie marca David E. Kelley („Secrete de familie', „Ally McBeal'), „Marile minciuni nevinovate' este povestea a trei femei şi a familiilor şi secretelor lor:

  • Madeleine Mackenzie (Reese Witherspoon) – mamă casnică dedicată, aflată la al doilea mariaj, speriată că fiica ei cea mare o preferă pe mama vitregă;
  • Jane Chapman (Shailene Woodley) – mamă singură, recent mutată în oraş, al cărui băieţel este acuzat chiar în prima zi de şcoală că a agresat o colegă;
  • Celeste Wright (Nicole Kidman) – căsătorită cu un bărbat atrăgător, iubitor şi bogat, mamă de gemeni, care ascunde propriile secrete în spatele aparentei vieţi perfecte.

Citește și:

Ce mai face Nicole Kidman, după serialul HBO „Marile minciuni nevinovate'

„Marile minciuni nevinovate' (HBO): Cum s-a dus Nicole Kidman acasă la scriitoarea romanului

Miniseria „Big Little Lies'/„Marile minciuni nevinovate' începe la HBO

HBO a comandat „Big Little Lies', miniseria cu Nicole Kidman și Reese Witherspoon

7 seriale mult-aşteptate în 2017: distribuție, trailer și când sunt programate premierele

Sursa foto: https://www.facebook.com/BestHollywoodStars

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare