; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston și Reese Witherspoon vor face un serial împreună

Reese Witherspoon și Jennifer Aniston vor face un serial împreună

31 July 2017

După mai bine de un deceniu, Jennifer Aniston revine pe micile ecrane alături de  Reese Witherspoon. Cele două colaborează pentru o nouă serie TV care va urmări povestea din spatele unui show matinal realizat în New York, potrivit celor de la Variety.

Producătorul „House of Cards', Jay Carson, este cel care se va ocupa de noul serial alături de Steve Kloves. Se pare că pe lângă rolurile din serial,  Jennifer și Reese vor fi și ele producătoare executive. Proiectul este ideea fostului producător HBO, Michael Ellenberg și se pare că este gata să ajungă pe piață în următoarele săptămâni pentru ca mai apoi să fie achiziționat de rețelele de cablu premium și serviciile de streaming.

Aniston și Witherspoon au mai colaborat împreună când Reese Witherspoon a fost invitată să joace în serialul  “Friends”, aceasta interpretând-o pe sora lui Rachel (Jennifer).

Witherspoon și-a făcut debutul pe micile ecrane prin miniserialul „Big Little Lies difuzat de HBO. Rolul din miniserial i-a adus lui Reese o nominalizare la premiile Emmy din acest an.

Pentru Jennifer Aniston, acest serial va marca revenirea pe micile ecrane după serialul „Friends' care s-a încheiat la sfârșitul anului 2004.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare