Homepage  / Vedete străine

Reese Witherspoon și fiul ei, apariție de senzație la Globurile de Aur 2024. Deacon Phillippe are acum 20 de ani

Reese Witherspoon și fiul ei, apariție de senzație la Globurile de Aur 2024. Deacon Phillippe are acum 20 de ani
8

de Roxana Mirea,

Reese Witherspoon a avut o apariție de senzați, împreună cu fiul ei, la Globurile de Aur 2024. Celebra actriță și Deacon Phillippe, în vârstă de 20 de ani, au atras privirile tuturor, iar Reese Witherspoon a spus cât de mândră este de fiul ei.  

Reese Witherspoon, împreună cu fiul ei la Globurile de Aur 2024 

Reese Witherspoon a avut o apriție de senzație, la Globurile de Aur, alături de fiul ei, Deacon Phillippe. Actrița, în vârstă de 47 de ani, și fiul ei, în vârstă de 20 de ani, au apărut împreună la gala Globurilor de Aur 2024, duminică, marcând cea mai recentă apariție a lor la o ceremonie de premiere. 

Reese și Deacon au oferit un interviu pentru ET pe covorul roșu, vorbind despre viitoarele lor proiecte artistice – în calitate de producător al serialului ei Apple TV+ „The Morning Show”, Reese a fost, de asemenea, nominalizat la gala premiilor pentru „cel mai bun serial de televiziune – dramă”.  

„Mă face să fiu foarte mândră”, a spus Reese despre faptul că a participat la gala de premiere alături de fiul ei. „Este un tânăr cu adevărat curios și inteligent și suntem atât de încântați că avem puțin timp pe care să îl petrecem împreună.” 

Deci, am putea să-l vedem pe Deacon într-un episod viitor al serialului „The Morning Show”? „Sunt foarte ocupat cu școala și alte lucruri”, a spus râzând tânărul. „Cu toate acestea, ori de câte ori sunt acasă… încerc să mă uit la serial cât mai mult posibil. Îmi place să mă uit la multe dintre filmele ei și alte chestii.” 

Reese Witherspoon, împreună cu fiul ei la Globurile de Aur 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Fiul lui Reese Witherspoon este atras de muzică 

În timp ce Reese are în palmares 10 nominalizări la Globurile de Aur și două victorii – cea mai bună actriță într-un film, muzical sau comedie, pentru „Walk the Line” din 2006 și cea mai bună miniserie sau film de televiziune, în calitate de producător pentru „Big Little Lies” – fiul ei cel mare își croiește propriul drum la Hollywood.  

În afară de cariera sa muzicală, tânărul interpret a apărut și în sezonul 3 al serialului „Never Have I Ever”, primind laude atât din partea lui Reese, cât și a tatălui său, Ryan Phillippe – deși aceștia au reiterat faptul că muzica este principala sa preocupare pentru moment.  

„S-ar putea să se aventureze în actorie la un moment dat, dar are un album grozav pe cale să iasă și vrea să semneze cu o casă de discuri în curând”, a declarat Ryan pentru ET în luna februarie a anului trecut. „Așa că, acesta va fi obiectivul lui.” 

Cât despre sora mai mare a lui Deacon, Ava, Ryan spune că este „nehotărâtă” în ceea ce privește actoria, dar adaugă: „Nu se știe niciodată ce se va întâmpla în viitor”. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton