; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Reese Witherspoon s-a căsătorit

28 March 2011

reese_witherspoon_jim_tothActriţa în vârstă de 35 de ani s-a căsătorit, pe 26 martie, cu agentul ei, Jim Toth (40 de ani), anunţă people.com. Ceremonia a avut loc, într-un cadru restrâns, în casa lui Witherspoon din Ojai, California.

Înainte de nunta, care a durat 20 de minute, a avut loc un cocktail. La eveniment au participat cei doi copii ai lui Resee (pe care îi are împreună cu fostul soţ, Ryan Phillippe) Ava, de 11 ani, şi Deacon, de 7, dar şi mai multe vedete, printre care Renée Zellweger, Salma Hayek, Sean Penn, Scarlett Johansson, Tobey Maguire, Robert Downey Jr. şi Alyssa Milano.

Reese şi Jim au început să iasă împreună la începutul lui 2010, iar în luna septembrie au anunţat că s-au logodit, Reese declarând cât de fericită este alături de Jim pentru că îşi dorea lângă ea o persoană care să-i înţeleagă cariera, dar care să nu fie actor.

Pe marile ecrane de la noi o vom vedea pe Reese începând cu 22 aprilie, în drama romantică Apă pentru elefanţi', alături de Christoph Waltz şi Robert Pattinson.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare