Homepage  / Vedete străine

Reese Witherspoon, motivul pentru care nu a vrut să filmeze scena intimă din „Fear” cu Mark Wahlberg

Reese Witherspoon, motivul pentru care nu a vrut să filmeze scena intimă din „Fear” cu Mark Wahlberg
6

de Roxana Mirea,

Reese Witherspoon a vorbit despre regretele legate de un rol din trecut. Într-un nou interviu acordat revistei Harper's Bazaar, ea a mărturisit că s-a simțit inconfortabil în timp ce filma o scenă intimă din thrillerul psihologic din 1996, „Frica” / „Fear”, în care a jucat cu Mark Wahlberg.  

Reese Witherspoon nu a vrut să filmeze scena intimă din Fear 

Scena în cauză le prezenta pe personajele lui Witherspoon și Wahlberg, Nicole și, respectiv, David, având un moment intim în timp ce se aflau într-un roller-coaster. 

Nu am avut control asupra ei„, a spus actrița, privind înapoi la scena respectivă. Witherspoon a dezvăluit în interviu că a cerut ca pentru scenele intime să fie folosită o dublură. 

Nu era explicit în scenariu că asta urma să se întâmple, așa că a fost ceva la care cred că regizorul s-a gândit singur și apoi m-a întrebat pe platou dacă vreau să fac asta, iar eu am spus nu”, și-a amintit Witherspoon. (Filmul a fost regizat de James Foley.) „Nu a fost o experiență deosebit de grozavă.” 

Mai mult de două decenii mai târziu, Witherspoon a declarat că „nu este traumatizată sau ceva de genul acesta, dar a fost o experiență formatoare.” 

M-a făcut să înțeleg care era locul meu în ierarhia de conducere a cinematografiei”, a explicat Reese Witherspoon. „Cred că este încă una dintre acele povești care m-a făcut să vreau să fiu un factor de schimbare și cineva care poate să fie într-o poziție de conducere mai bună pentru a spune povești dintr-o perspectivă feminină, în loc de cea masculină.” 

Reese Witherspoon, despre divorțul de Jim Toth 

În altă parte a interviului, Witherspoon a discutat despre divorțul de Jim Toth, cu care a fost căsătorită timp de mai bine de 11 ani, spunând că a fost important pentru ea să își controleze propria poveste. Cuplul a anunțat într-o declarație comună în luna martie că se despart. 

Este interesant ce mi s-a întâmplat”, a spus Witherspoon. „Când am mai divorțat înainte [de Ryan Phillippe], presa tabloidă a ajuns să le spună oamenilor cum mă simțeam sau cum procesam situația, iar eu mă simțeam foarte scăpată de sub control.” 

Să pot vorbi direct cu oamenii despre ceea ce se întâmplă în viața mea și să le împărtășesc în felul în care împărtășesc experiențe profesionale sau personale, este mult mai autentic să pot spune lucrurile cu vocea mea și să nu las pe altcineva să controleze ceea ce se întâmplă”, a continuat ea. „Apoi, bineînțeles, există speculații, dar nu pot controla asta.” 

World premiere of Netflix’s ‘Your Place Or Mine’Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa Foto: Hepta

Citește și:


 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton