; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Reese Witherspoon are de ales între doi pretendenţi în „Cum ştii dacă ai noroc?”

31 January 2011

Nepricepuţi la jocul dragostei

„Cum ştii dacă ai noroc?' este încă o comedie romantică ce încearcă să fie simpatică, dar nu prea reuşeşte. E clar: acest gen cinematografic a obosit de tot!

.

Actriţa Reese Witherspoon nu reuşeşte să evolueze dincolo de nivelul „blonda de la Drept': deşi a câştigat un premiu Oscar în 2006 (pentru „Walk the Line – Povestea lui Johnny Cash'), acceptă numai roluri în comedii (romantice) deloc memorabile, filmul de faţă nefăcând excepţie.

În „Cum ştii dacă ai noroc?', Reese e Lisa, o jucătoare profesionistă de softball care e dată afară din echipă şi poate, pentru prima dată în viaţă, să se concentreze pe o viaţă personală. Blonda începe (oare de ce?) o relaţie cu narcisistul jucător de baseball Matty (Owen Wilson).

Dar după o întâlnire nereuşită cu seriosul afacerist George (Paul Rudd), care a fost acuzat de fraudă şi are o relaţie încâlcită cu cinicul lui tată (Jack Nicholson), Lisa îşi dă seama că i-a rămas gândul la George. Şi eroina noastră încearcă să facă o alegere între cei doi şi să-şi dea seama ce înseamnă dragostea adevărată.

 

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare