Homepage  / Vedete străine

Reese Witherspoon și fiica ei au strălucit la Critics Choice Awards. Ținutele pe care le-au ales au fost apreciate chiar și de cei mai aspri critici

Reese Witherspoon și fiica ei au strălucit la Critics Choice Awards. Ținutele pe care le-au ales au fost apreciate chiar și de cei mai aspri critici
8

de Cristina Țapu,

Reese Witherspoon a adus o parteneră foarte elegantă la ediția 2024 a Critics Choice Awards, chiar pe fiica ei, Ava Phillippe. Cele două au strălucit pe covorul roșu al galei și au furat toate privirile.

Reese Witherspoon și fiica ei, Ava, apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la Critics Choice Awards

Vedeta în vârstă de 47 de ani, care a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță pentru rolul prezentatorului de știri Bradley Jackson din serialul „The Morning Show” de pe Apple TV+, a purtat o rochie neagră Celine fără bretele, cu o fundă supradimensionată și o crăpătură până la coapse, care i-a scos în evidență pantofii negri cu bretele Christian Louboutin. Ea a accesorizat întreaga ținută cu bijuterii Bulgari.

Fiica ei, Ava, în vârstă de 24 de ani, a purtat o rochie neagră Monique Lhuillier (acoperită de perle!), cu pantofi Christian Louboutin și o geantă Celine și a strălucit din cap până în picioare!

Reese a fost însoțită de fiul său, Deacon, la Globurile de Aur 2023

La Globurile de Aur 2024, pe 7 ianuarie, actrița a fost mai elegantă ca niciodată într-o rochie Monique Lhuillier din catifea neagră cu corset din satin roz, asortată cu pantofi Jimmy Choo și bijuterii Tiffany & Co.

Reese Witherspoon, împreună cu fiul ei la Globurile de Aur 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dar cel care a făcut ca toată lumea să vorbească despre apariția de pe covorul roșu a fost însoțitorul ei – fiul ei, Deacon Phillippe, în vârstă de 20 de ani! (Actrița este mama fiilor Deacon și Tennessee, precum și a lui Ava).

Reese Witherspoon a dat lovitură datorită rolului din „Legally Blonde”

Cu o carieră cinematografică impresionantă și o prezență fermecătoare pe ecran, Reese Witherspoon a devenit una dintre cele mai iubite și respectate actrițe din industria filmului. Născută pe 22 martie 1976 în New Orleans, Louisiana, Laura Jeanne Reese Witherspoon și-a început cariera la o vârstă fragedă și și-a câștigat repede un loc în inimile fanilor.

Witherspoon a început să atragă atenția publicului odată cu rolul său din comedia „The Man in the Moon” (1991), dar a obținut recunoașterea talentului actoricesc odată cu interpretarea sa din „Election” (1999), unde a jucat alături de Matthew Broderick. Pentru această performanță, a primit prima sa nominalizare la Globul de Aur.

Cu toate acestea, momentul de cotitură în cariera sa a fost reprezentat de interpretarea lui Elle Woods în „Legally Blonde” (2001), o comedie care a devenit un fenomen cultural. Reese a adus o notă proaspătă genului și a demonstrat versatilitatea sa ca actriță, câștigându-și laudele atât ale criticilor, cât și ale publicului. Aceasta interpretare i-a adus a doua nominalizare la Globul de Aur.

Ea este cunoscută pentru activismul său în domeniul drepturilor femeilor și egalității de gen. A devenit o voce puternică în mișcarea Time’s Up și a contribuit la aducerea în atenție a problemelor legate de inegalitatea de gen în industrie.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton