; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rednex şi Sabrina la finala “ÎnTrecerea anilor”

05 February 2011

Sâmbătă, 5 februarie se încheie primul sezon din ÎnTrecerea anilor' la care vor participa invitaţi speciali: Sabrina, Rednex, Fuego, Gianina Corondan, Maria Radu şi mulţi alţii vin să dea bătălia între anii ‘80 şi 90.

.

Trupa Rednex, care s-a impus cu „Cotton Eye Joe',  şi Sabrina Salerno, numită şi legenda muzicii dance a anilor 80, vin la marea finală a primului sezon ÎnTrecerea anilor'. Cu „Cotton Eye Joe', melodia mix de muzică country cu tehno, Rednex au reuşit să se claseze pe primele locuri în topurile din Europa şi Statele Unite în anii ‘90.

Numele de Rednex s-a născut din scrierea greşită a cuvântului “rednecks” (engl. „bădărani”). Albumul de debut, “Sex & Violins”, a fost lansat în 1995 şi a oferit hituri ca “Old Pop In An Oak” şi “Wish You Were Here”. Rednex a mai fost în România la Festivalul „Callatis' de la Mangalia şi la preselecţia din România pentru concursul Eurovision din anul 2007.

La ÎnTrecerea anilor', pe Sabrina o puteţi asculta cu trei melodii: Call me', All Of Me' şi cu megahitul 'Boys!'. Melodia 'Boys!' a fost  no 1.  în  Franţa, Spania şi Elveţia în anii 80, iar copii ale melodiei au fost vândute în mai mult de un milion de exemplare.

Fuego este primul solist român care a cântat pe ritmuri latino, iar apoi a trecut de la pop la colinde şi muzică populară. La ÎnTrecerea anilor', va interpreta melodia „Toată lumea dansează'. Fuego, pe numele lui adevărat Paul Surugiu, a debutat în anul 1993 şi a devenit unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi din showbiz-ul românesc.

Gianina Corondan şi Maria Radu vor cânta, la ÎnTrecerea anilor', „Walking On Sunshine'. Cristina Rus, Victor Socaciu, actriţa Daniela Nane, dar şi cel mai îndrăgit comentator sportiv din România, Cristian Ţopescu participă la finala ÎnTrecerea anilor' pentru a suţine anii ‘80 şi 90.

Emisiunea va reveni în grila TVR 1 cu un nou sezon începând cu jumătatea lunii martie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare