Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Recrutul” revine cu noi episoade la AXN. Când începe sezonul 6 al serialului cu Nathan Fillion

„Recrutul” revine  cu noi episoade la AXN. Când începe sezonul 6 al serialului cu Nathan Fillion
4

de Andra Stana,

Serialul „Recrutul” (The Rookie), inspirat dintr-o poveste adevărată, cu Nathan Fillion în rol principal, revine la AXN cu sezonul 6. Când e programată premiera. Nathan Fillion, despre noile episoade: „Tensiunea și pericolul vor deveni mult mai mari pentru Nolan și echipa lui.”

Cel mai bătrân recrut al poliției din Los Angeles , John Nolan, revine în cel mai nou sezon din serialul procedural Recrutul (The Rookie), cu Nathan Fillion în rol principal.

Adesea descris de criticii de film drept un actor versatil și carismatic, cu o capacitate unică de a îmbina umorul, profunzimea și credibilitatea în interpretările sale, devotamentul constant al lui Nathan Fillion pentru actorie și față de fanii săi l-a transformat rapid într-una dintre cele mai îndrăgite figuri din industria de televiziune și film.

NATHAN FILLION, LISSETH CHAVEZIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

De la debutul său în serialul „Mercenarii Universului” (2002), în care l-a interpretat pe fermecătorul căpitan Malcolm „Mal” Reynolds, până la serialul „Castle” (2009), în care l-a portretizat pe Richard Castle, un celebru scriitor de romane polițiste, Fillion și-a demonstrat întotdeauna capacitatea de interpretare, având abilitatea de a alterna între numeroase genuri de film, precum science fiction, dramă, comedie sau chiar thriller.

După succesul din „Castle”, Nathan Fillion a revenit în 2018 pentru a juca în „Recrutul”, un serial de tip procedural drama creat de Alexi Hawley. Serialul se concentrează în jurul lui John Nolan, personajul interpretat de Fillion, care este cel mai în vârstă începător din Departamentul de Poliție din Los Angeles. Inspirat de o poveste adevărată, Nolan este un bărbat de vârstă mijlocie care decide să își urmeze visul de a deveni ofițer de poliție după un incident care îi schimbă viața. Acest rol i-a permis lui Fillion să intre în pielea unui personaj mai nuanțat și solid în comparație cu rolurile sale anterioare.

Aflat acum la al șaselea sezon, „Recrutul” a fost bine primit atât de public, cât și de critici, fiind lăudat pentru noua sa abordare a genului polițist procedural și pentru interpretarea convingătoare a lui Fillion.

„În sezonul 6, Nolan se va confrunta cu provocări profesionale și personale majore. Din punct de vedere profesional, el va trebui să facă față unor cazuri cu miză mare, inclusiv o conspirație complexă și evadarea unui criminal periculos. Acest lucru va spori tensiunea și pericolul pentru Nolan și echipa sa”,a declarat Nathan Fillion în legătură cu noile provocări ale personajului său, Nolan, în noul sezon.

Portretizat ca un tip cu picioarele pe pământ, cu o vastă experiență de viață și o perspectivă unică asupra felului cum se pot rezolva cazurile, John Nolan „va trebui să gestioneze evoluția relației sale cu Bailey, care va fi pusă la încercare de amenințările și presiunile continue ale slujbei sale. În plus, interacțiunile sale cu colegii ofițeri vor continua să fie un punct cheie, cu dinamici schimbătoare și formarea de noi alianțe”, a adăugat Nathan Fillion despre evoluția personajului său, care este marcat de un amestec de reziliență, și umor.

Fiind întrebat la ce se pot aștepta fanii de la acest nou sezon, Fillion a spus că „vom vedea evoluții semnificative. Factorii externi vor continua să testeze relația lui Nolan cu Bailey, ca în cazul oricărei relații, însă îi vom vedea, de asemenea, devenind mai puternici împreună pe măsură ce trec prin noi provocări și experiențe.”

Noul sezon din „Recrutul” are premiera pe 8 august și va fi difuzat în fiecare joi de la ora 21:00, iar publicul român se va bucura în fiecare nou episod de prestația captivantă a lui Nathan Fillion.

Din cauza grevei scenariștilor, acest sezon este mult mai scurt (are doar 10 episoade față de 22 câte au avut precedentele două), dar în aprilie a fost deja înnoit pentru cel de-al șaptelea sezon, a cărui premieră e așteptată la americană în ianuarie anul viitor.

Promo The Rookie, S6:

Sursa foto: AXN

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton