; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Recomandările TV Mania pentru sâmbătă, 27 februarie

27 February 2010

Petrecere pentru Gillian

– film artistic –

Acasă – 20.30

.

(To Gillian on Her 37th Birthday)
Dramă, SUA, 1996
Regia: Michael Pressman
Cu: Michelle Pfeiffer, Peter Gallagher, Claire Danes, Bruce Altman, Freddie Prinze Jr., Wendy Crawson

.

Petrecere pentru Gillian

David Lewis (Peter Gallagher) şi-a pierdut soţia, pe Gillian (Michelle Pfeiffer), în urmă cu doi ani, chiar de ziua acesteia. El nu a putut trece peste moartea celei pe care a iubit-o atât de mult şi care i-a dăruit o fiică şi se comportă ca şi cum aceasta ar fi încă vie. David îşi petrece foarte mult timp pe plajă, unde poartă conversaţii cu fantoma lui Gillian, născută din imaginaţia, amintirile şi dragostea lui. Lumea imaginară pe care şi-a construit-o, l-a făcut să se distanţeze însă de fiica lui, Rachel (Claire Danes), şi chiar să o neglijeze. În ziua în care, dacă ar fi trăit, Gillian ar fi împlinit 37 de ani, David o invită la casa lor de pe plajă pe sora acesteia, Esther Wheeler (Kathy Baker), şi pe soţul ei, Paul (Bruce Altman). Cei doi vin însoţiţi de o femeie frumoasă, pe nume Kevin Danford (Wendy Crewson), în speranţa că David îşi va îndrepta atenţia către ea şi va renunţa la fantoma lui Gillian, pentru a-şi continua viaţa. Dar iubirea acestuia pentru soţia sa este prea mare şi nu poate fi interesat de altă femeie. În urma acestei reuniuni de familie, în care ies la suprafaţă emoţii refulate ce provoacă mari confruntări între rude, David şi fiica sa hotărăsc să înceapă împreună un lung şi anevoios proces de acceptare a morţii lui Gillian.

.

Specialistul

– film artistic –

Pro Tv – 20.30

.

(The Specialist)
Acţiune, SUA, 1994

Regia: Luis Llosa
Cu: Sylvester Stallone, Sharon Stone, Rod Steiger

.

Sylvester Stallone şi Sharon Stone

Ray Quick (Sylvester Stallone) este un fost expert în bombe şi explozibili al CIA. El lucrează acum pe cont propriu la Miami, îndeplinind o serie de misiuni delicate, dar foarte bine plătite. May Munro (Sharon Stone) îl angajează pentru a-i distruge pe cei care i-au ucis părinţii cînd era mică. După ce o parte din asasini cad victime bombelor lui Quick, acesta este interceptat de paza de corp al unuia dintre cei rămaşi nelichidaţi. Bodyguardul este un fost camarad de arme al lui Quick care, în momentul în care îşi identifică inamicul, declanşează un periculos joc de-a şoarecele şi pisica.

.

.

Iubesc România

– emisiune de divertisment –

Kanal D – 20.30

.

Urmăriţi o emisiune în care valorile naţionale, divertismentul şi buna dispoziţie se întâlnesc pentru a naşte în inima fiecărui romândorinţa de a declara deschis “Iubesc România”. Gazda emisiunii, Anca Ţurcaşiu, încearcă să ne demonstreze că încă avem motive de mândrie că suntem români. În concurs intră două echipe de celebrităţi, conduse de Maria Cârneci şi Alin Oprea care se înfruntă pe parcursul a şase probe şi încearcă să îşi demonstreze patriotismul.

.

Infanteria stelară

– film artistic –

Prima Tv – 20.30

.

(Starship Troopers)
Acţiune, SUA 1997

Regia: Paul Verhoeven
Cu: Casper Van Dien, Dina Meyer

.

Infanteria Stelară

Cândva, în viitor, în Buenos Aires, patru tineri, băieţi şi fete, se pregătesc să devină ofiţeri ai Serviciului Federal. Carmen doreşte să devină pilot, Carl vrea să activeze în cadrul secţiei de consultanţă, Rico şi Dizzy se pregătesc ca infanterişti. Aceştia din urmă devin rivali, pentru că amândoi sunt îndrăgostiţi de Carmen. Ei nu ştiu însă că un mare pericol pune în primejdie existenţa oamenilor pe Pământ: atacul violentelor insecte uriase de pe planeta Klendathu. Prinşi în lupta dură împotriva acestor creaturi, cei patru vor redescoperi că mai presus de orice sentiment e forţa prieteniei şi a solidarităţii umane.

.

.


Acasă la Coana Mare

– film artistic –

Antena 1 – 22.00

.

Martin Lawrence

.
.
(Big Mommas House)
Comedie, Acţiune, SUA, 2000
Regia: Raja Gosnell
Cu: Martin Lawrence, Nia Long, Paul Giamatti

.

Maestru în arta travestirilor, agentul FBI Malcolm Turner trebuie să captureze un infractor foarte periculos evadat din închisoare. Pentru a pune mâna pe el, Turner se deplasează în orăşelul în care locuieşte frumoasa prietena a fugitivului. Acolo, închiriază o casă şi ia înfaţişarea lui Big Momma. Excentrică şi cu limba ascuţită ea va deveni, peste noapte, o adevarata celebritate a orăselului. Casa ei va deveni loc de peregrinare pentru toti petrecăreţii. Turner nu va renunţa la travestire până nu-l va înfunda pe făptaş.

.

.

O lecţie de onoare

– film artistic –

Pro Tv – 22.45

.

(Detention)
Acţiune, Canada, 2003
Regia: Sidney J. Furie
Cu: Dolph Lundgren, Alex Karzis, Kata Dobo, Corey Servier

.

Dolph Lundgren

După ce a luptat în Războiul din Golf şi în fosta Yugoslavie, Sam Decker (Dolph Lundgren) se întoarce acasă şi se angajează ca profesor în cel mai rău famată şcoală din oraşul lui natal. Ar fi vrut să facă ceva pentru elevii de aici, să schimbe ceva, însă după puţin timp îşi dă seama că nimeni nu poate face nimic pentru ei. Frustat şi furios pe întregul sistem, Sam îşi înaintează demisia.

Profesorul alege să-şi petreacă ultima zi în sala de pedeapsă alături de cei mai duri' elevi din şcoală. Numai că în aceeaşi zi, şcoala este luată cu asalt de nişte traficanţi de droguri care intenţionează să ascundă o impresionantă cantitate de cocaină în nişte maşini din atelierul şcolii. Nici traficanţii, nici gardienii pe care aceştia îi cumpăraseră nu se aşteptau ca la ora la care ei au început operaţiunea să mai fie cineva în şcoală. Sam şi delincvenţii' dau nas în nas cu traficanţii şi o luptă inegală începe.

Rănit şi rămas fără muniţie, Sam le arată copiilor ce înseamnă să crezi şi să lupţi pentru ceva, iar copiii îi demonstrează că pot fi curajoşi şi nobili. Odată învăţată această lecţie, copiii nu îl vor mai dezamăgi nici în sala de cursuri.

.

Prietenie pe muchie de cuţit

– film serial –

ProCinema – 00.30

.

Monica Bârlădeanu

O tânără apelează la serviciile clinicii conduse de dr. Sean McNamara şi de Chritian Troy după ce câinele ei a muşcat-o de un sfârc. Liz îi mărturiseşte lui Christian că se simte atrasă de noua ei şefă, Michelle şi că nu a mai ieşit cu nimeni de aproape un an şi jumătate. Christian o însoţeşte la un bar de lesbiene, unde atenţia îi este atrasă de o femeie frumoasă (interpretată de Monica Bârlădeanu). Cele două îşi petrec noaptea împreună, apoi Liz descoperă că nu mai are un…rinichi.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare