; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Recomandările TV Mania pentru miercuri, 17 februarie

17 February 2010

.

Cronica cârcotaşilor

– emisiune de divertisment –

Prima Tv – 19.30

.

Un nou sezon al Cronicii începe la Prima Tv

Sezon nou

.

De 10 ani, gafele crainicilor, circul din politică, fiţele vedetelor sau inepţiile difuzate de unii şi alţii sunt puse la zid, cu mult umor şi ironie fină, de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’, Puştiu’ şi Mistreţu’, pe ritmurile celor mai în vogă hituri, pe acre au dansat Bebeluşele. Vă invităm la un nou sezon, plin de glume tonice şi înţepături ironice.

.

.

.

Bayern Munchen – Fiorentina

– meci de fotbal –

TVR 1 – 21.40

Bayern Munchen - Fiorentina

.

Nemţii de la Bayern întâlnesc Fiorentina, echipa românului Adrian Mutu, care nu va juca în acest meci din cauza suspendării pentru dopaj. Bavarezii ocupă locul doi în Germania şi sunt într-o formă de zile mari, după nouă victorii consecutive. Italienii, în schimb, ocupă doar locul 11 în Serie A, suferind o cădere de formă după suspendarea internaţionalului român.

.

.

.

 Pradă dificilă

– film artistic –

Pro Tv – 20.30

.

(Hard To Kill)
Acţiune, SUA, 1990
Regia: Bruce Malmuth
Cu: Steven Seagal, Kelly LeBrock, Bill Sadler, Frederick Coffin, Bonnie Burroughs, Andrew Bloch, Branscombe Richmond, Charles Boswell

.

Steven Seagal

Celebrul film de acţiune îl are ca protagonist pe Steven Seagal care joacă rolul unui poliţist din Los Angeles, Mason Storm. Mason se confruntă cu o răsturnare de situaţie care nu doar că îi afectează cursul vieţii, dar îi pune în pericol şi pe cei apropiaţi lui. Din cauza relaţiilor dubioase pe care le-a stabilit de-a lungul timpului, el ajunge să fie ameninţat cu moartea chiar în propria casă. Intruşii îi ucid cu sînge rece soţia şi pleacă, fiind convinşi de faptul că în atac a murit nu doar fiul lui Manson, ci şi Manson însuşi. Obiectivul lor era acela de a distruge orice avea legătură cu viaţa faimosului detectiv. Socoteala de acasă nu se potriveşte întotdeauna cu cea din tîrg, astfel că Mason şi fiul său reuşesc să păcălească moartea, nu fără a plăti însă un preţ pe măsură. Detectivul este transportat de urgenţă la spital, unde este declarat mort. Mason îşi revine, dar rămîne în comă timp de şapte ani. Atunci cînd se trezeşte din comă, nimic nu este aşa cum s-ar fi aşteptat. Toţi cei care au legătură cu el se află în mare pericol: fiul său, cel mai bun prieten al său, îngrijitoarea sa, dar şi cei care i-au planificat în trecut moartea.

.

Sărutul dragonului

– film artistic –

Antena 1 – 20.30

.

Jet Li şi Bridget Fonda

(Kiss of the Dragon)
Acțiune, SUA/Franţa, 2002

Regia: Chris Nahon
Cu: Jet Li, Bridget Fonda, Tcheky Karyo, Max Ryan

.

Un agent secret din Hong-Kong, Liu Jian, soseste la Paris. În aceeasi searã, trebuie sã ia parte la o misiune care constã în urmãrirea unui înalt demnitar chinez suspectat de coruptie si prinderea acestuia în flagrant delict. Însã demnitarul este ucis, iar Liu Jian este acuzat de crimă. Astfel, el se trezeşte prins în păienjenişul unui oraş pe care nu-l cunoaşte unde va trebui sã lupte din toate puterile pentru a-şi dovedi nevinovãtia.

.

Câinii ucigaşi

– film artistic –

Kanal D – 22.00

.

(The Breed)
Thriller, 2006
Regia: Nicholas Mastandrea
Cu: Michelle Rodriguez, Oliver Hudson, Taryn Manning

.

Câinii ucigaşi

Doi fraţi, Matt şi John şi-au plănuit o vacanţă pe o insula exotică. Împreună cu ei mai merg Nicki iubita lui Matt , Sara prietena lui John şi Noah un al amic de-al lor. Toţi cinci visează la o săptămână de relaxare, la zilele de petrecere şi distracţii pe care le vor petrece împreună. Numai că după ce unul dintre ei este atacat cu violenţă de un câine, prietenii se hotărăsc rapid să se întoarcă acasă. Imposibil! Avionul s-a stricat. Pe măsură ce ziua se scurge, tinerii se trezesc încercând cu disperare să-şi salveze propriile vieţi care sunt puse în primejdie de haite de sute de câini agresivi care par să fi suferit mutaţii genetice şi care nu vor să-i lase să părăsească insula.

.

.

Transfer de captivi

– film artistic –

HBO – 22.00

.

Reese Witherspoon

(Rendition)
Thriller, SUA, 2007.

Regia: Gavin Hood.
Cu: Reese Witherspoon, Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Alan Arkin, Meryl Streep

.

Anwar El-Ibrahim, un american de origine egipteană suspectat de terorism, dispare în timpul unui zbor din Africa de Sud spre Washington. Soţia sa, Isabella (Reese Witherspoon), călătoreşte în capitala Statelor Unite pentru a descoperi ce s-a întâmplat. În acelaşi timp, într-o închisoare secretă din Orientul Mijlociu, analistul CIA Dou-
glas Freeman (Jake Gyllenhaal) este forţat să mediteze asupra moralităţii slujbei sale când asistă la interogarea cel puţin neortodoxă a lui Anwar El-Ibrahim.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare