; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Recomandările TV Mania pentru miercuri, 24 ianuarie

24 February 2010

.

Sechestraţi în larg

– film artistic –

Pro Tv – 20.30

.

(Under Siege)
Acţiune/Dramă, SUA, 1992
Regia: Andrew Davis
Cu: Steven Seagal, Patrick ONeil, Tommy Lee Jones, Erika Eleniak

.

Steven Seagal şi Erika Eleniak

Film nominalizat la Oscar (pentru sunet), printre cele cu cele mai mari încasări ale anului 1992, succes de box-office datorat în principal lui Steven Seagal. Seagal personifică un bucătar pe nume Casey Ryback, dar nu unul banal, ci fost luptător în Marina militară, în conflictele din Vietnam, Orientul Mijlociu şi Panama, unde a cîştigat numeroase decoraţii. La bordul vasului Missouri' – cîndva cea mai redutabilă  navă de război, aflată acum pe ultimul drum către un port din Pacific unde va fi dezafectată – Ryback, cei cîţiva membri ai echipajului şi Căpitanul Adams trebuie să dejoace planul diabolic pus la cale de doi militari corupţi şi psihopaţi. Unul este periculosul William Strannix, un  fost agent CIA, pe care foştii colegi au ordin să-l elimine; celălalt este chiar comandantul secund, Krill, un tip care se duce la oficiul poştal şi împuşcă 20 de oameni pentru că e nefericit. Pe Missouri' se mai află Jordan Tate, o tînără care nimereşte la bord în timpul ambuscadei şi trebuie să recurgă la resurse neaşteptate pentru a supravieţui, şi Tom Breaker, un important om de legătură cu Pentagonul. Arsenalul navei poate uşor declanşa o catastrofă nucleară. Ceea ce trebuia să fie aniversarea căpitanului, cu tort, animatoare şi muzică, se transformă în coşmar.

.

Infernul

– film artistic –

Antena1 – 20.30

.

(Inferno)
Acțiune, SUA, 1999
Regia: John G. Avildsen
Cu: Jean-Claude Van Damme, Pat Morita, Danny Trejo, Gabrielle Fitzpatrick, Larry Drake, Vincent Schiavelli

Infernul

.

Eddie Lomax este un vagabond sătul de viaţă şi deprimat. După moartea celui mai bun prieten al lui, Johnny, Eddie nu-şi mai găseşte liniştea şi singura lui dorinţă este să se retragă în deşert şi să moară. În drum spre locul unde s-a hotărât să-şi trăiască ultimele clipe, el trece cu motocicleta printr-un oraşel în care a stat prietenul lui mai demult. Aici Eddie este atacat de o bandă de bătăuşi care îl lasă într-o balta de sânge şi îi fură motocicleta. Din fericire, Eddie este salvat de un prieten şi, pentru că nu este genul de om care să treacă indiferent peste o asemenea nedreptate, răzbunarea devine un nou motiv pentru a trăi.

.

Internazionale Milano – Chelsea

– meci de fotbal –

TVR 1 – 21.40

Internazionale Milano - Chelsea

.

UEFA Champions League. Antrenorul Jose Mourinho, actualmente la Internazionale Milano, are ocazia să întâlnească o parte dintre fotbaliştii pe care i-a antrenat la Chelsea timp de patru ani cât a activat pe Stamford Bridge.

.

.

..

 

Agenda secretă

– film artistic –

Kanal D – 22.00

.

Agenda secretă

(Hidden Agenda)
Thriller, 2001

Regia: Marc S. Grenier
Cu: Dolph Lundgren, Maxim Roy, Brigitte Paquette

.

Jason Price (Dolph Lundgren), un fost agent guvernamental, îşi câştigă existenţa făcând anumiţi oameni să dispară. Un locotenent îi cere disperat ajutorul lui Price, dar lucrurile iau o turnură neaşteptată. în anturajul lui Jason s-a infiltrat un criminal periculos. înainte de a-şi da seama ce se întâmplă cu el, fostul a-gent realizează că este prizonierul unei reţele în care nimeni nu este ce pare a fi.

.

Ancheta militară

– film serial –

Prima TV – 23.15

.

 

Sezonul IV. Episodul 15

Sezonul IV. Episodul 15

.

Subofiţerul Evan Davidson este găsit mort într-o casă abandonată. Ancheta dezvăluie că decesul survenise cu câteva zile în urmă, după o noapte de beţie. Se pare că ceea ce părea să fie alcool fusese otravă. Agentul Gibbs şi Poliţia Metropolitană încalcă un set de protocoale.

.

.

.

.

Legenda mumiei

– film artistic –

Kanal D – 00.00

.

Legenda Mumiei

(Bram Stoker’s Legend of the Mummy)
Thriller, 2007

Regia: Jeffrey Obrow
Cu: Loius Gosset Jr., Amy Locane, Eric Lutes

.

O mumie înspăimântătoare cu câte şapte degete, care a revenit la viaţă şi a reuşit să treacă de barierele mormântului său , pare a fi vinovată de mai multe crime odioase. Margaret Trelawny (Amy Locane), fiica unui egiptolog renumit, încearcă să rezolve de una singură enigma. În încercările ei de a învinge monstrul Margaret în are alături pe Corbeck, interpretat de  Louis Gossett Jr.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare