; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Televizor

Recomandările TV Mania pentru luni, 8 februarie

08 February 2010

Acum ori niciodată

– film artistic –

Pro TV – 20.30

.

(Ride or die)
Acţiune, SUA, 2003
Regie: Craig Ross Jr.
Cu: Duane Martin, Vivica A. Fox, Meagan Good, Michael Taliferro

.

Acum ori niciodată

„Rad' McCrae este un detectiv particular care investighează moartea prietenului său din copilărie, Benjamin, un rapper căruia i se prefigura o carieră fulminantă în domeniu. Experta în armament, Lisa, devine partenera lui McCrae şi îşi pune în joc experienţa şi flerul pentru a soluţiona acest caz. Principalul suspect al celor doi este fostul producător al lui Benjamin, B. Free. Acesta este un vechi cunoscut al poliţiştilor, care deţine o afacere foarte puternică şi care se implică în numeroase activităţi ilegale. Rămîne de văzut dacă Rad şi Lisa sunt pe pista cea bună, sau căutările trebuie să continue.

.

.

.

The Dukes

– film artistic –

HBO – 20.30

.
Comedie, SUA, 2007.
Regia: Robert Davi.
Cu: Chazz Palminteri, Robert Davi, Peter Bogdanovich, Miriam Margolyes, Elya Baskin

.

The Dukes

Filmul lui Robert Davi prezintă povestea trupei The Dukes. Membrii acesteia (Chazz Palminteri şi Robert Davi) erau în topuri când aveau 17 ani, iar în prezent se luptă să supravieţuiască. Managerul lor (Peter Bogdanovich) încearcă, disperat, să mai semneze nişte contracte, dar nimic nu merge aşa cum îşi doreşte. Când totul pare a fi în van, cei doi reuşesc să îşi facă ordine în viaţă şi să o ia de la început. Pelicula a câştigat marele premiu al juriului la festivalurile de film de la Monte Carlo şi Houston. În alte roluri Richard Tyson şi Miriam Margolyes.

.

.

Fermier. Caut nevastă!

– emisiune de divertisment –

Prima TV – 20.30

.

Fermier. Caut nevastă!

Sezon nou

.

Nouă fermieri burlaci, dar şi o reprezentantă a sexului frumos din aceeaşi breaslă îşi pun la bătaie toate atuurile pentru a câştiga inimile celor care pot fi sufletul pereche., în noul sezon al reality-show-ului “Fermier. Caut nevastă!” prezentat de Luana Ibacka. În emisiunea de azi aflaţi cum arată partenerul ideal în viziunea celor 10 participanţi.

.

.

.

.

.

.

Fără milă

– film artistic –

ProCinema – 22.00

.

(No mercy)
Acţiune, SUA, 1986
Regia: Richard Pearce
Cu: Richard Gere, Kim Basinger

.

Fără milă

Când pasiunea şi ura nu cunosc limite nu te aştepta la îndurare. Poliţistul Eddie Jillette (Richard Gere) va trăi pe pielea lui aceste lucruri, după ce acceptă să lucreze sub acoperire împreună cu partenerul său pentru a demasca afacerile criminale ale unei bande din New Orleans. După ce partenerul său este asasinat, Eddie doreşte să răzbune moartea acestuia, însă singura persoană care-i poate oferi informaţii referitoare la acest caz este seducătoarea Michel Duval (Kim Basinger). Poliţistul se vede prins într-o cursă contracronometru pentru demascarea criminalilor, dar şi pentru a salva viaţa sa şi a lui Michel, faţă de care începe să dezvolte o adevărată pasiune. 

.

.

 

Din noapte

– film artistic –

Prima TV – 23.15

.

Din noapte

(In From the Night)
Dramă, SUA; 2006

Regia: Peter Lavin
Cu: Marcia Gay Harden, Thomas Gibson

.

Vicki Miller este o scriitoare care s-a distanţat de familia ei cu probleme. Totuşi, într-o noapte, ea se trezeşte la uşă cu nepotul său, Bobby (Taylor Handley), în vârstă de 16 ani, care a fugit de acasă. Din acel moment, cei doi locuiesc împreună şi relaţia dintre ei va fi din ce în ce mai bună.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare