; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Recomandările TV Mania pentru marţi, 23 februarie

23 February 2010

.

Beverly Hills Ninja

– film artistic –

Pro Tv – 20.30

.

(Beverly Hills Ninja)
Acţiune/Comedie, SUA, 1997
Regia: Dennis Dugan
Cu: Chris Farley, Nicolette Sheridan, Robin Shou, Nathaniel Parker, Chris Rock

.

Beverly Hills Ninja

Adus aproape miraculos de epava unui vas, un copil este salvat de un clan de luptători ninja care văd în el împlinirea unei profeţii străvechi. În ciuda îndeletnicirilor lor deloc pozitive, luptătorii cresc bebeluşul cu simţ de răspundere, aşa cum cred ei mai bine. Dar Haru, cum a fost numit de către părinţii adoptivi, pare a fi departe de a deveni şi el un adevărat Ninja.

Este bleg, haios şi se leagă belelele de el ca albinele de miere. Pe de altă parte, creşte şi nu se mai opreşte, devenind mult prea dolofan şi mult prea neîndemînatic pentru arta datorită căreia clanul era invincibil. Atras la Beverly Hills de o tânara superbă, care dăduse de bucluc şi care îi ceruse ajutorul, Haru vede şansa de a arata ce poate. Demonstraţiile lui sunt de o desăvîrşită artă comică, dar e încrezător că ce e scris se va adeveri, chiar dacă nimeni nu speră asta.

Cu toate acestea, destinul şi perseverenţa sa, cam bîlbîită ce-i drept, îl ajută să fie în cele din urmă un învingător.

.

Lovitură de maestru

– film artistic –

Antena 1 – 20.30

.

(Attack Force)
Acţiune, 2006
Regia: Michael Keusch
Cu: Steven Seagal, Lisa Lovbrand, David Kennedy, Bogdan Uritescu, Ileana Lazariuc, Coca Bloos, Florian Ghimpu

.

Steven Seagal

Cea mai mare speranţă a omeninrii se confruntă cu cea mai mare luptă a sa de până acum. Steven Seagla poartă cea mai dură luptă pe care a dat-o vreodată. După ce şeriful Marshall Lawson îşi pierde echipa de elită într-un atac dat cu sânge rece, aparent aleator, hotărăşte să ancheteze împrejurările suspecte ale acestor crime comise cu brutalitate. În scurt timp, descopertă CTX Majestic, o operaţiune militară sub acoperire, al cărei secret se păstrează atât de strict, încât acum chiar armata urmăreşte să îl elimine pe Lawson, ca să protejeze acest secret. Continundu-şi neobosit căutările, Lawson se implică într-o luptă necruţătoare cu o operaţiune de trafic de droguri care pare să fie finanţată pe ascuns de o facţiune scuspectă a armatei.

.

Fără o vâslă

– film artistic –

Prima Tv – 20.30

.

Fără o vâslă

(Without a Paddle)

Comedie, SUA, 2004
Regia: Steven Brill
Cu: Dax Shepard, Matthew Lillard, Seth Green

.

Billy şi-a dorit încă din copilărie să descopere cei aproape 200.000 de dolari ascunşi în munţii din Oregon de teroristul D.B. Cooper. După moartea lui Billy, cei mai buni prieteni ai lui, Tom (Dax Shepard), Dan (Seth Green) şi Jerry (Matthew Lillard), decid să pornească pe urmele comorii. înarmaţi cu o hartă în care e semnalat locul unde s-ar putea afla banii, cei trei se ăîmbarcă” în canoe şi pleacă în aventura vieţii lor.

.

VfB Stuttgart – F.C.Barcelona

– meci de fotbal –

TVR 1 – 21.40

Messi

.

Barcelona lui Messi şi Ibrahimovic vor da piept, ăn această seară, pe Camp Nou, cu fosta adversară a Unirii în Liga Campionilor, VfB Stuttgart. Atât Barcelona, cât şi Stuttgart au obţinut calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor în ultima etapă a grupelor. Jucătorii de la VfB Stuttgart aveau nevoie de victorie pe propriul teren în faţa rprezentantei României, Unirea Urziceni, meci care s-a încheiat la scorul de 3-1.

.

.

.

Ritualuri de împerechere

– film artistic –

ProCinema – 22.00

.

(The Mating Habits of the Earthbound Human)
Comedie, USA, 1999
Regia: Jeff Abugov
Cu: Carmen Electra, David Hyde Pierce, Mackenzie Astin

.

Mackenzie Astin şi Carmen Electra

Filmul este o comedie extraordinară care prezintă o relaţie de dragoste dintre doi pământeni comentată şi văzută prin ochii unui narator extraterestru care realizează un documentar despre ritualurile de cucerire ale unei femei şi despre comportamentul oamenilor într-un cuplu. Astfel naratorul (David Hyde Pierce) este trimis pe Pământ cu o echipă de filmare pentru a surprinde imagini referitoare la comportamentul speciei umane.

Subiectii observaţi sunt un mascul' (Mackenzie Astin) şi o femelă'  (Carmen Electra) care sunt urmăriţi din momentul în care se întâlnesc într-un club din L.A. şi până când îşi clădesc o relaţie. Deşi pretinde că ştie despre ce e vorba, naratorul face observaţii şi concluzii care nu au nici o legătură cu realitatea.

Cei doi îndrăgostiţi sunt urmăriti prin toate etapele relaţiei: prima întâlnire, acceptarea de către prieteni a relaţiei, mult temuta vizită la părinţi. Totul se complică pentru observatori pe măsură ce cei doi pământeni se îndreaptă cu paşi repezi către dragoste şi căsnicie.

.

 Un jaf cu bucluc

– film artistic –

Kanal D – 22.30

.

Palookaville

(Palookaville)
Comedie, 1995

Regia: Alan Taylor
Cu: William Forsythe, Vincent Gallo, Lisa Gay Hamilton

.

Trei prieteni, Russ (Vincent Gallo, st.), Jerry (Adam Trese, dr.) şi Sid (William Forsythe), vor să facă rost de bani pentru a scăpa de vieţile lor banale. Ei pregătesc un jaf de proporţii la un magazin de bijuterii, în timp ce, în jurul lor, totul se prăbuşeşte.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare