; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Recomandările TV Mania pentru luni, 1 martie

01 March 2010

Întoarcerea muşchetarilor

– film artistic –

Naţional TV – 20.15

.

(Return of the Musketeers)
Aventuri, Marea Britanie, Franţa, Spania, 1989
Regia: Richard Lester
Cu: Michael York, Geraldine Chaplin, Christopher Lee, Richard Chamberlain

.

Întoarcerea muşchetarilor

Muschetarii sunt eroii preferaţi a  nenumarate generaţii de telespectatori. Filmul din această seară este o ecranizare a romanului „După douăzeci de ani' scris de Alexandre Dumas. D’Artagnan (Michael York) se reuneşte cu vechii lui camarazi, Porthos (Frank Finlay), Athos (Oliver Reed) şi Aramis (Richard Chamberlain)  pentru a lupta „toţi pentru unul şi unul pentru toţi'. Kim Cattrall interpretează rolul lui Justine de Winter, Philippe Noiret  îl portretizează pe Cardinalul Mazarin, iar Geraldine Chaplin apare în rolul reginei Anna.
Richard Lester a mai regizat două filme cu acelaşi subiect: în 1973 – „Cei trei muschetari', iar în 1975 – „Cei patru muschetari'. De altfel, muschetarii lui Dumas au făcut o adevărată carieră la Hollywood. Filmul „Întoarcerea muschetarilor' este dedicat actorului Roy Kinnear (interpretul rolului Planchet). Actorul a murit căzând de pe cal în timpul filmărilor.

.

Mărţişoare sub acoperire

– emisiune de divertisment –

Antena 1 – 20.30

Mihaela Rădulescu

.

Mărţişorul le-o readuce românilor pe Mihaela Rădulescu, într-o emisiune  carnaval – Mărţişor sub acoperire. Show-ul va fi unul de excepţie, cu momente pentru toate vârstele şi toate gusturile. Momente umoristice, momente muzicale, dans, jonglerii, prezentare de lenjerie intimă sunt doar cateva dintre lucruile pe care telespectatorii le pot urmări luni seara la Antena 1. Printre invitaţii Mihaelei Rădulescu se vor număra Corina Chiriac, Teatrul Masca, Rodica Popescu Bitănescu, Tania Popa, Cristina Cioran, Fiesta Cabaret, Bob Taylor şi alţii.

.

.

Loch Ness: Confruntarea decisivă

– film artistic –

Pro Tv – 20.30

.

(Beyond Loch Ness )
Thriller, Canada, 2008
Regia: Paul Ziller
Cu: Brian Krause, Niall Matter, Don S. Davis, Donnelly Rhodes, Carrie Genzel, Amber Borycki

.

Loch Ness: Confruntarea decisiva

James Murphey se ocupă cu studiul animalelor aparent dispărute. Deoarece se află într-o permanentă căutare a monstrului din Loch Ness, pentru că legendara creatură îi omorâse tatăl şi îi lăsase lui o cicatrice pentru tot restul vieţii, James află cu stupoare că monstrul a migrat din Scoţia până în Lacul Superior din nordul Statelor Unite ale Americii printr-o serie complicată de tuneluri subterane. Împrejurimile liniştite ale Lacului Superior nu vor mai fi niciodată la fel, pentru că atunci când localnicii realizează ce teroare s-a abătut asupra lor, nimeni nu mai are curajul să intre în apă. Un singur om a supravieţuit confruntării cu Nessie şi acela este chiar James Murphey. Acesta ştie că adversarul său este fără pereche, dar este decis să se răzbune cu orice preţ. Rămâne de văzut dacă James va supravieţui celei de-a doua întâlniri cu monstrul, sau dacă localnicii din împrejurimile lacului vor deveni hrană pentru bestie.

.

Fetele din calendar

– film artistic –

Kanal D – 22.30

.

Fetele din calendar

(Calendar Girls)
Dramă/Comedie, 2003

Regia: Nigel Cole
Cu: Helen Mirren, Julie Walters, Annette Crosbie

.

Un grup de bătrâne doamne, membre ale Womens Institute, îşi leapădă de tot hainele şi pozează pentru un calendar din a cărui vânzare să strângă bani pentru spitalul în care soţul uneia dintre ele e tratat de leucemie. Iniţiativa lor kamikaze le face cunoscute şi peste Ocean, iar epilogul se scrie la Hollywood – prilej numai bun pentru câteva considerente despre presiunea celebrităţii asupra acestor femei devenite senzaţii peste noapte.

.

Rapsodia familei Bloom

– film artistic –

Prima TV – 23.15

.

Rapsodia familiei Bloom

(Rhapsody in Bloom)
Dramă, SUA, 1998

Regia: Craig M. Saavedra
Cu: Penelope Ann Miller, Dan Castellaneta

.

După moartea comnatei sale, Lilah Bloom (Penelope Ann Miller) a început să se ocupe de fratele ei, Mitch (Ron Silver), şi de cei trei copii ai lui. Când Mitch o cunoaşte pe Debra (Caroline Goodall), Lilah nu vrea să rămână singură şi începe o relaţie cu muzicianul Jack (Craig Sheffer). Mitch şi Debra se despart, însă Lilah este mulţumită de viaţa ei şi nu este dispusă să renunţe la ea.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare