; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Recomandările TV Mania pentru joi, 18 februarie

18 February 2010

.

Răsfăţaţii Americii

– film artistic –

Kanal D – 20.15

.

John Cusack şi Catherine Zeta-Jones

(America’s Sweethearts)
Comedie, 2001

Regia: Joe Roth
Cu:Julia Roberts, Billy Crystal, Catherine Zeta-Jones

.

O comedie despre lumea filmului şi vedetele care o populează. Vrând să organizeze o vizionare pentru presă a unui film ţinut „ostatic' de propriul regizor (care dorea să-l lanseze fără aprobarea studioului), Lee Phillips (Billy Crystal) se teme de un dezastru. Ca să-l evite, abate atenţia spre viaţa personală a actorilor Gwen (Catherine Zeta-Jones) şi Eddie (John Cusack), vedete cu o viaţă tumultuoasă.

.

Evadare din Sobibor

– film artistic –

Naţional Tv – 20.15

.

Alan Arkin

(Escape from Sobibor)
Acţiune, Marea Britanie/Iugoslavia, 1987

Regia: Jack Gold
Cu: Alan Arkin, Joanna Pacula, Rutger Hauer, Hartmut Becker.

.

În timpul celui de al doilea război mondial, cei concentraţi în lagărele de exterminare puteau spera la supravieţuire numai încercând să evadeze. În cazul celor de la Sobibor se putea numai dacă evadau toţi cei 600 de prizonieri. Vor putea oare?

O poveste adevarată în care conştiinţa este pusă la mare preţ, iar dorinţa de supravieţuire reprezintă ţelul suprem.

.

Vasul fantomă

– film artistic –

Antena 1 – 20.30

.

Vasul fantomă

(The Triangle)
Thriller, SUA, 2001

Regia: Lewis Teague
Cu: Luke Perry, Dan Cortese, David Hewlett, Olivia dAbo, Dorian Harewood

.

Stu, un antreprenor foarte inteligent, avocatul Tommy, şi Gus, un împătimit al computerelor sunt buni prieteni din liceu. După ce cei trei încheie o afacere care le-ar putea schimba radical viaţa, Gus le propune să sărbatorească evenimentul printr-o vacanţă în Caraibe. Dar din momentul în care Gus aude povestea unui vas de croazieră dispărut în Triunghiul Bermudelor, el uita de vacanţa liniştită şi devine obsedat de comoara scufundată. Singurul care vrea să li se alăture în această aventură este capitanul Louis Morgan care este disperat sa-si inchirieze barca invitatilor lui Gus. Acompaniati si de frumoasa nepoată a capitanului, Charlotte, ei pornesc în căutarea vasului. Vremea le este însă potrivnică şi cu cât se apropie de destinaţie, cu atat ceaţa devine mai deasă, iar furtună mai puternică. La un moment dat, ei văd în depărtare vaporul pe care-l caută plutind în derivă. Ei se urcă la bordul acestuia şi descoperă că vasul nu este nimic altceva decât un mormânt plutitor, bântuit de spirite rele care-i invrăjbesc între ei şi îi transformă în criminali. Singurii care reuşesc să scape de pe vasul blestemat sunt Stu, Tommy şi Charlott, însă barca cu care au venit a dispărut fără urmă…

.

Cercurile

– film artistic –

Kanal D – 22.15

.

Billy Zane şi Stephen Baldwin

(Silent Warnings)
Thriller, 2003

Regia: Christian McIntire
Cu:Stephen Baldwin, A.J. Buckley

.

După moartea accidentală a vărului său, Joe Vossimer (Stephen Baldwin), inginerul electronist Layne Vossimer (A.J. Buckley) pleacă împreună cu câţiva prieteni la ţară unde moştenise o fermă. Aici, el se întâlneşte cu şeriful Bill Willingham (Billy Zane), cu care era prieten. LA scurt timp după sosirea lor, în lanurile de porumb apar nişte cercuri ciudate. Grupul nu le ia în seamă până când una dintre fete dispare.

.

Totul pentru ea

– film artistic –

HBO – 21.30

.

Totul pentru ea

(Pour elle )
Dramă, Franţa, 2008.

Regia: Fred Cavaye.
Cu: Alaa Oumouzoune, Diane Kruger

.

Lisa (Diane Kruger) şi Julien (Vincent Lindon), un cuplu fericit şi îndrăgostit, duc viaţă normală alături de fiul lor Oscar (Lancelot Roch). Existenţa lor este dată peste cap când Lisa e arestată pentru crimă. E judecată, găsită vinovată şi condamnată la 20 de ani de închisoare. Profund afectat, Julien se dedică exclusiv dovedirii nevinovăţiei soţiei sale.

.

Liverpool – Urziceni

– meci de fotbal –

Pro Tv – 22.00

FC Liverpool - Unirea Urziceni

.

Campioana României Unirea Urziceni, antrenată acum de israelianul Levy, încearcă imposibilul în şaisprezecimile Europa League. Echipa joacă pe Anfield Road cu fosta deţinătoare a Ligii Campionilor, FC Liverpool. Microbiştii vor dori să vadă intervenţiile excepţionale ale lui Galamaz şi Bruno Fernandes, driblingurile reuşite ale lui Pădureţu şi Frunză şi golurile lui Bilaşco şi Rusescu.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare