; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Recomandările TV Mania pentru joi, 25 ianuarie

25 February 2010

.

Legende pentru viaţă

– film artistic –

HBO – 20.00

.

(The Fall )
Aventuri, Marea Britanie, 2006.
Regia: Tarsem Singh.
Cu: Catinca Untaru, Justine Waddell, Lee Pace, Kim Uylenbroek, Aiden Lithgow

Lee Pace şi Catinca Untaru

.

Roy Walker (Lee Pace) este un fost cascador, acum paraplegic. El este vizitat constant în salon de Alexandria (Catinca Untaru, nominalizată la Saturn Award pentru rol), o fetiţă în vârstă de cinci ani, şi ea bolnavă. Roy îi spune în fiecare zi câte o poveste atât pentru a o ajuta să uite de durere, cât şi pentru a o convinge să fure pentru el morfina cu care intenţiona să se sinucidă. Aventurile din poveştile relatate îi determină pe amândoi să trăiască într-o lume în care totul este posibil.

.

.

.

.

Uite cine găteşte!

– emisiune de divertisment –

Prima TV – 19.30

Horia Vîrlan

.

Din 25 februarie, criticul vedetelor la cratiţă trece la fapte! Maestrul bucătar Horia Vîrlan nu mai este observator, ci pune umărul la treabă, la Uite cine găteşte!', o nouă emisiune culinară condimentată cu VIP-uri, bârfe mondene şi mult umor. Horia li se va alătura vedetelor pentru a le oferi indicaţii, cu acelaşi haz şi simţ critic.

Într-un nou format, patru vedete gătesc în condiţii de catering. Sub ochiul critic al lui Horia Vârlan, ele aleg meniul zilei, achiziţionează ingredientele, pregătesc mâncarea şi livrează un număr de comenzi, respectând ora stabilită de client.

.

.

Urziceni – Liverpool

– meci de fotbal –

Pro Tv – 20.00

Urziceni - Liverpool

.

Meciul începutului de an în România aduce pe stadionul Steaua una dintre legendele fotbalului, Liverpool. La începutul lui 2010, Unirea (cu “îngerul păzitor” Arlauskis) a fost “scuturată” în urma plecării lui Dan Petrescu, dar şi a cătorva jucători. Liverpool este campioana Angliei de 18 ori, A câştigat Cupa Campionilor de cinci ori, Cupa UEFA şi Supercupa Europei de câte trei ori.

.

.

.

Fiica preşedintelui

– film artistic –

Antena 1 – 20.30

.

(First Daughter)
Thriller, SUA, 1999
Regie: Armand Mastroianni
Cu: Mariel Hemingway, Doug Savant, Diamond Dallas Page, Alan Dale, Dominic Purcell

.

Fiica preşedintelui

Multe scene violente, împuşcături, ameninţări şi bătăi veţi întâlni în acest film. Freedom Fighters', nişte terorişti fanatici, fac multe victime în cercurile politice. Numai o singură persoană a reuşit să le scape: e vorba de preşedintele S.U.A., Hayes, care a fost salvat de cel mai bun agent-femeie din Serviciile Secrete americane. Jess, fiica preşedintelui, pleacă într-o excursie, împreună cu Alex şi Grant, conducătorul grupului. Toate bune şi frumoase, numai că extremiştii îi descoperă şi pun la cale un plan diabolic. Aceştia hotărăsc să o răpească pe fiica preşedintelui şi nu vor să o elibereze decât în schimbul eliberării liderului lor, care fusese ridicat de autorităţile americane. Prinderea tinerei se dovedeşte a fi simplă, numai că asasinii îşi fac duşmani de moarte: înspăimântătoarea şi hotărâta Alex, şi Grant, omul care cunoaşte zona ca-n palmă. Nu pierdeţi misiunea de recuperare a fiicei celui mai puternic om din lume…

.

Parcul câinilor

– film artistic –

Kanal D – 20.15

.

Parcul câinilor

(Dog Park)
Comedie, 1998

Regia: Bruce McCulloch
Cu:Natasha Henstridge, Luke Wilson, Janeane Garofalo

.

Pentru un grup de tineri din Toronto, relaţiile cu câinii lor sunt mai durabile şi chiar mai importante decât cele cu partenerii lor de viaţă. Andy (Luke Wilson) este părăsit de iubita lui (Kathleen Robertson) şi este distrus când femeia cere custodia câinelui lor. Ulterior, o cunoaşte pe Lorna (Natasha Henstridge), o prezentatoare TV, dar relaţia lor nu evoluează din cauza obsesiei Lornei pentru câinele ei.

.

Vârcolacul

– film artistic –

Kanal D – 22.15

.

Vârcolacul

(Bad Moon)
Horror, 1996

Regia: Eric Red
Cu:Mariel Hemingway, Michael Pare, Mason Gamble

.

Fotograful Ted Harrison (Michael Paré) ajunge într-o expediţie, tocmai în jungla nepaleză. O creatură înspăimântătoare îi ucide prietena. El reuşeşte să omoare monstrul, dar după ce este muşcat de acesta. La sfârşitul călătoriei, Ted se întoarce acasă şi se mută la sora lui, Janet (Mariel Hemingway). Eroul observă la el câteva transformări înfricoşătoare, împotriva cărora nu poate lupta.

.

Un poliţist corupt

– film artistic –

National TV – 22.00

.

(Bad Lieutenant)
Thriller, SUA, 1992
Regia: Abel Ferrara
Cu: Harvey Keitel, Victor Argo, Paul Calderon, Frankie Thorn

Harvey Keitel

.

Un poliţist corupt, pentru care slujba nu înseamnă nimic altceva decât ocazia de a fi la adapost de cei care ar trebui să apere legea şi a se comporta la fel ca infractorii pe care ar trebui să-i prindă, se îndreaptă cu repeziciune spre distrugere din cauza jocurilor de noroc, alcoolului şi drogurilor.Dar atunci când o tânără călugăriţă este violată în  altarul bisericii locale şi poliţistul corupt trebuie să conducă ancheta, acestuia i se ofera o ultimă şansă. Pentru el este o adevarată revelaţie să afle că tânăra călugăriţă se învinovăţeşte pentru că nu îşi iubeşte suficient atacatorii, conform doctrinei creştine, şi refuză să dezvăluie identitatea acestora.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare